Hírek

PUTNOKFC.HU

Támadó középpályással erősödött a csapat – bemutatjuk Kiss Krisztiánt

A Putnok FC negyedik téli igazolása Kiss Krisztián. A támadó középpályás 2001. március 19-én született. Utánpótlás éveit a Kecskemét, majd a Grosics Akadémia csapatainál töltötte, de fiatal kora ellenére már három év NB3-as tapasztalat is van mögötte. Egy kreatív, jól szervező, váratlan megoldásokra képes játékos, aki remekül „lát” a pályán. A Közép csoportban található Dabas együttesétől érkezett Putnokra.

Kiss Krisztián a Putnok FC középpályása

Kecskeméten kezdtem a labdarúgó pályafutásomat. 14 éves koromban elkerültem a Grosics Akadémiára, ahol négy évet töltöttem és három éven keresztül sikerült benne lennem a top3-ban a góllövő listán. 2020-ban igazoltam a fővárosba az Újpest FC csapatához, ahol egy évet töltöttem. A következő szezont a Hódmezővásárhelynél játszottam, majd 2022 nyarán Dabasra igazoltam. Azt tudtam, hogy könnyen fog menni a beilleszkedés, mert több ismerős is van a Putnokon a csapatban. Az első benyomásom a csapattársaimról nagyon pozitív. Az edzője személye nagyon megfogott. A vártnál sokkal jobb körülmények vártak rám. A tavasz folyamán elsősorban szeretnék minél többet játszani, szeretném kivívni a kezdő csapatban a helyem és nem utolsó sorban szeretnék előrelépést tenni, fizikailag és technikailag is egyaránt. Fontosnak tartom, hogy szeretném segíteni a csapatot a sikeres folytatásban.” – nyilatkozta honlapunknak Kiss Krisztián

A 21 éves, kiváló adottságokkal rendelkező játékos nagy erőssége lehet a tavaszi csapatnak. Technikai tudása, kreativitása és cselező készsége további lendületet adhat a támadójátéknak. A fiatal tehetség jó megoldásai, hasznos munkája és góljai által remélhetőleg hamar belopja magát a helyi szurkolók szívébe.