Hírek

PUTNOKFC.HU

Az Eger SE ellen folytatjuk a bajnokságot

November 13-án már a bajnokság őszi szakaszának hajrájára fordul az NB3 Keleti csoportjának pontvadászata, hiszen a naptári évben már csak négy bajnoki meccsen lép pályára csapatunk, melyből az utolsó ráadásul már tavaszról előrehozott összecsapás lesz.

Három olyan mérkőzést vívunk tehát még a hónapban, ahol soron következő ellenfelünkkel még nem találkoztunk a bajnoki évadban, ennek első állomása pedig a hétvégén, hazai környezetben az Eger SE ellen lesz. A bajnoki tabella 14. helyezettje tíz ponttal gyűjtött kevesebbet mint mi, akik a második helyen tanyázunk, ez is mutatja akár egy-egy megszerzett pont jelentőségét is. Hullámzó teljesítményt nyújt ugyan az Eger csapata, az utóbbi három fordulóban azonban jobbik arcukat csillogtatták, mindössze egy góllal kaptak ki egy küzdelmes meccsen a listavezetőtől, legyőzték a DEAC és a Hajdúszoboszló csapatát, ebből pedig az szűrhető le, hogy a csapat megtalálhatta a korábbi években rá jellemző utat.

Egy sikeres október és egy novemberi DVTK II elleni döntetlen után elmondhatjuk, hogy a mieink is jó formának örvendenek. Kifejezetten bíztató az utóbbi időkben akár hazai, akár pedig idegenbeli környezetben mutatott fegyelmezett, labdabiztos játék, melyre ezúttal az Eger ellen is szükség lesz.

A legutóbbi 8 mérkőzésén más arcát mutatja az egri csapat, így nehéz mérkőzésre számítok, ahol nem lesz elég takaréklángon pörögni. Sokszor hangsúlyozom a mentalitás döntő tényezőjét a mérkőzés előtti felvezetőkbe, de ebben hiszek. Jó mentalitás nélkül nincs jó játék, viszont ha egy-egy játékos rosszabb napot is fog ki, jó mentalitással sok mindent tud kompenzálni. Minden játékosom egészséges és meg szeretnénk nyerni a nehéznek ígérkező összecsapást.” – nyilatkozta a mérkőzést megelőzően Szala Ákos edző

Nehéz meccsre számítok mivel az Eger az edzőváltás óta sokkal eredményesebben játszik. Ha egységesek leszünk és mindenki tudása legjavát adja nem is lehet kérdéses, hogy itthon tartjuk a 3 pontot.” – mondta el honlapunknak Nemes Milán, csapatunk játékosa

Nem ígérkezik tehát könnyűnek a hajrá első, hazai állomása, de a Várady Béla Sportközpontban természetesen egyértelmű cél a három pont begyűjtése és ezzel a tabella élmezőnyében maradás.