Hírek

PUTNOKFC.HU

A szezon utolsó hazaija következik – a Tiszafüredet fogadjuk a 37. fordulóban

Elérkezett a bajnoki végjáték ideje, két forduló maradt ugyanis mindössze az NB3 labdarúgó bajnokság 2022/23-as kiírásából. A 37. játéknapon a Putnok FC csapata az idei szezonban utoljára léphet hazai környezetben gyepre, ellenfelünk pedig a Facultas-Tiszafüredi VSE együttese lesz.

A bajnoki tabella 13. helyezett csapata 46 egységet gyűjtött 36 forduló alatt. Az őszi időszak után még a tabella első felében tanyázott a Tiszafüred, a tavaszi időszak azonban már kevésbé sikerült a bajnokságban az utóbbi években rendre meghatározó szerepet betöltő alakulat számára. A hátralévő két fordulóban a sűrű mezőny eredményeképp előre és hátra is léphet még pozíciót a Tisza parti együttes, a kiesés elleni harcban ugyanakkor már nem érdekelt a Tiszafüred gárdája. Az utóbbi öt bajnokit figyelembe véve elmondhatjuk nincs jó formában a Dorcsák Zoltán legénysége, nyerni csak egyszer sikerült (Békéscsaba II) egy döntetlen mellett (Vasas II) pedig három vereség szerepel az ötös mérlegen. (Füzesgyarmat, DVSC II, DVTK II).

Nálunk viszont minden rendben, már a Diósgyőr II elleni mérkőzés után eldőlt, hogy a csapat a tabella második helyén végez a bajnokságban, ehhez a remek eredményhez pedig négy forduló óta tartó győzelmi sorozat is párosul. Utolsó hazaiján ezt a kiváló sorozatot szeretné folytatni a csapat, megkoronázva az eddigi teljesítményt.

Becsapós a Tiszafüred jelenleg elfoglalt pozíciója a tabellán. Nem a legfényesebb a szereplésük az elmúlt fordulókban, viszont élvezetes mérkőzéseket játszottak, ahol nem voltak alárendelt szerepben és szoros eredményeket értek el. Azt se felejtsük, hogy 8 héttel ezelőtt még a dobogón voltak. Ezen a szinten véletlenek nincsenek, egy jó csapat érkezik hozzánk. A kilátogató nézők biztosan két jó csapat élvezetes mérkőzését fogják látni. Maradtak céljaink a szezon végére is. Szeretnénk jó eredményt elérni az idei szezon utolsó hazai mérkőzésén. A szokásos metódus alapján készülünk a héten. Biztos vagyok benne, hogy bármelyik játékosunk kerül a pályára 90 vagy akár 1 percre is, ő mindent meg fog tenni a csapat sikeressége érdekében. Kérem tisztelettel a szurkolóinkat, hogy jöjjenek ki a mérkőzésre és támogassák a játékosokat. Ez a csapat, ezek a játékosok, egy ilyen szezon után, azt gondolom megérdemlik, hogy elismerjék őket és méltóképpen zárjuk közösen az idei szezont hazai pályán.” – mondta el a mérkőzést megelőzően Szala Ákos a Putnok FC vezetőedzője

Játékosaink felkészülten és nagy lelkesedéssel várják az idény utolsó hazai összecsapását, a kiváló hangulathoz ugyanakkor szurkolóinkra is szükség lesz. Díjmentes belépő és egy pohár ingyen sör várja a kilátogatókat a Várady Béla Sportközpontban.

Már két héttel ezelőtt bebiztosítottuk a második helyünket a tabellán, de ez a hozzáállásunkon nem változtat semmit, szeretnénk a hátralévő meccseinket is megnyerni. Nehéz meccsre számítok a hétvégén, ugyanis a Tiszafüred nem egy rossz csapat és nem feltartott kézzel fognak érkezni, de az év utolsó hazai bajnokiján nem lehet más a cél, csak a három pont megszerzése. – nyilatkozta megkeresésünkre csapatunk középpályása, Juhos Dávid.

A vasárnap este pedig nem ér véget a mérkőzés záró sípszavával, hiszen közvetlenül a találkozó lefújását követően éremátadó ünnepségre kerül sor a Várady Béla Sportközpontban, a Putnok FC csapata megkapja az éves munka gyümölcsét, a bajnoki második helyért járó ezüst érmeket. Tartsanak velünk minél többen, buzdítsuk együtt az idény utolsó hazaiján a Putnok FC együttesét, amely nagyszerű szezont tudhat maga mögött, újabb dicső évadot produkálva a város futballtörténelmében.