Hírek

PUTNOKFC.HU

A szezon utolsó hazai bajnokijára készülünk – riportsorozat játékosainkkal – Galacs Erik

Rég látott sikeres szezont tudhat maga mögött az NB3 idei kiírásában a Putnok FC. A hétvégén az idény utolsó hazaijára készülő együttesünk játékosait arra kértük, osszák meg velünk gondolataikat a magunk mögött hagyott 36 játéknapról. Ma támadónk Galacs Erik fejtette ki véleményét, valamint üzent a putnoki drukkereknek.

„Kiegyensúlyozottak voltunk végig, egy nehéz szezonban, ahol kiugró eredményt értünk el. A bajnokság elején mindenki azt mondta rólunk, mi lehetünk a fekete lovak. Senki nem tudta hányadik helyre érünk oda, de végül teljesen megérdemelten szereztük meg az ezüstérmet.

Egy nagyon jó közösség alakult ki a csapatban. Az öltözőben folyamatosan ugratjuk egymást, de a pályán küzdünk egymásért és persze mindenki egy irányba húz.

Szurkolóinknak köszönöm, hogy eddig is mellettünk álltak, a csapattal együtt azt szeretnénk, hogy jöjjenek ki minél többen az utolsó hazai mérkőzésünkre, búcsúztassuk méltóképpen, együtt ünnepléssel ezt a szezont.”

Remélhetőleg szép számú nézősereg ünnepli együtt a csapattal a sikert, a Putnok FC – Tiszafüred összecsapást DÍJMENTESEN látogathatják a Tisztelt Szurkolók, a mérkőzés megtekintéséhez pedig még egy pohár sör is jár.