Hírek

PUTNOKFC.HU

A szezon utolsó hazai bajnokijára készülünk – riportsorozat játékosainkkal – Buda Péter

Remek idény, kiváló mutatók. Bajnoki ezüstérmes csapatunk játékosait kértük mondják el gondolataikat, érzéseiket a magunk mögött 36 fordulóval kapcsolatban. Ma Buda Péter értékel és üzen a szurkolóknak:

„Az igazat megvallva van némi hiányérzetem néhány meccs miatt, amelyen nem úgy szerepeltünk, ahogyan azt előzetesen terveztük és készültünk, viszont összességében azt kell mondanom, hogy egy remek szezonon vagyunk túl, hiszen három fordulóval a vége előtt, sikerült bebiztosítanunk a második helyet a tabellán. Szerintem erre senki nem mert gondolni a bajnokság kezdetén, csak mi hittük el, hogy felérhetünk a dobogóra.

Úgy gondolom, sikerült megmutatnunk, hogy rendkívül erős az összetartás és a hit bennünk, hogy igazi csapatszellem uralkodik nálunk, egy igazán jó csapat vagyunk. Együttesünk az év elejétől folyamatosan, hétről hétre egyre erősebbé és egységesebbé kovácsolódott, talán ennek is köszönhető, hogy sorozatban a negyedik mérkőzésünkről hoztuk el a három pontot.

A szurkolóknak szeretnénk megköszönni az egész évben tanúsított támogatást és biztatást, aki teheti látogasson ki és nyerjük meg közösen az utolsó hazai mérkőzést!”

Biztassuk együtt, minél többen a bajnoki ezüstérmes csapatot vasárnap 17 órától a Várady Béla Sportközpontban. A Tiszafüred elleni összecsapásra a BELÉPÉS DÍJTALAN, a meccs nézéshez pedig egy ingyenes sör is jár.