Hírek

PUTNOKFC.HU

A szezon utolsó hazai bajnokijára készülünk – riportsorozat játékosainkkal – Lőrincz Attila

A sikeres idény rengeteg összetevője közül mindenképp kiemelkedik az egység. A Putnok FC csapata mondhatni családként funkcionált az idei kiírásban. De, hogy miként élték ezt meg a játékosaink? – ennek próbált utánajárni honlapunk szerkesztősége a heti riportsorozatunkban. Ma középpályásunk Lőrincz Attila mondta el gondolatait, valamint szurkolóinknak szánt üzenetét.

„Személy szerint, csak a második félszezonban érkeztem Putnokra. Egy nagyon szép eredményt sikerült elérni idén a csapatnak, amiből mindenki kivette a részét, de én érzek még ebben a társaságban többet is.

Szerintem egy jól összerakott, siker éhes csapat állt össze, nagyon jó a kapcsolat az edzők és a csapat között is, ennek is köszönhető az elért eredmény.

Bízok, sőt a csapat nevében is mondhatom, hogy bízunk abban, hogy minél többen együtt ünnepeljük ezt a sikert, mert ez nem csak a klub sikere, hanem az egész városé.”

Egy kiváló szezon hazai zárásaként a csapat megérdemli, hogy minél többen együtt buzdítsuk játékosainkat. DÍJMENTES BELÉPŐ és egy pohár ingyen sör várja a szurkolókat a Putnok FC – Tiszafüred bajnoki mérkőzésen május 14-én, vasárnap 17 órától. A hármas sípszóval pedig nem ér véget a vasárnapi esemény, hiszen a labdarúgó mérkőzést követően 19 órától éremátadó ünnepség kerül megtartásra a Várady Béla Sportközpontban.