Hírek

PUTNOKFC.HU

A szezon utolsó hazai bajnokijára készülünk – riportsorozat játékosainkkal – Nemes Milán

Már csak egy nap és utolsó hazaiján léphet gyepre a Putnok FC az idei bajnoki kiírásban. Riportsorozatunk szombati alanyaként Nemes Milán osztja meg gondolatait, valamint üzen szurkolóinknak.

„Büszke vagyok az egész csapatra! Szezon kezdete előtt nagyon kevesen gondoltak volna, hogy reális esély lesz dobogós helyen végezni, de ez a csapat megmutatta hogyha összefogunk nagy dolgokat érhetünk el. Nagyszerű emberek alkotják a csapatunkat akik bizonyítottak bármikor bárkire lehet számítani.

Szeretnénk, hogy minél többen látogassanak ki a Várady Béla Sportközpontba a hétvégén és közösen ünnepeljük meg az egész éves szereplést.”

Vasárnap 17 órától tehát Putnok FC – Tiszafüred bajnoki az NB3 Keleti csoportjának 37. fordulójában. Az idei szezon utolsó hazaija DÍJMENTESEN látogatható, szurkolóink pedig egy pohár ingyen sör kíséretében élvezhetik a mérkőzést. A lefújást követően 19 órától pedig csapatunk átveheti az egész éves munka gyümölcsét, a bajnoki ezüst érmek kerülnek átadásra a hazai összecsapás záró sípszavát követően. Mindenki a stadionba, biztassuk együtt a Putnok FC-t.