Hírek

PUTNOKFC.HU

A szezon utolsó hazai bajnokijára készülünk – riportsorozat játékosainkkal – Dobrovolskyi Zhenya

Elérkezett a nagy nap, az idei kiírásban utolsó alkalommal lép hazai környezetben pályára a Putnok FC csapata. A bajnoki ezüst megünneplésére készülő csapatunk játékosait a héten arra kértük, osszák meg velünk 36 forduló után gondolataikat, üzenjenek szurkolóinknak. A mérkőzés napján játékmesterünk, csapatkapitányunk Dobrovolskyi Zhenya válaszolt megkeresésünkre:

„Az egész szezonban keményen dolgoztunk, hogy ilyen eredményt érjünk el, ez nem csak a pályán, hanem azon kívül is nagy munka. Ez az egész csapat érdeme, és úgy gondolom, hogy az egész futballcsaládunk megérdemli ezt az eredményt. Nagyon boldog vagyok, hogy egy ilyen nagyszerű csapatban lehetek, és nagyon büszke vagyok arra, hogy ennek a csapatnak a kapitánya lehetek.

Nagyon összetartó csapatunk van, edzői stábunk, olyanok vagyunk, mint egy nagy család, és ez mind segített a pályán. Két éve, amikor először idekerültem, azonnal éreztem, hogy ez a csapat többre képes, amit ebben a szezonban be is bizonyítottunk.

Először is szeretnék köszönetet mondani szurkolóinknak, akik hittek bennünk és támogattak minket az egész szezonban, örülni fogunk a támogatásuknak a szezon utolsó hazai mérkőzésén. Várunk mindenkit szeretettel. Hajrá Putnok!”

Ma 17 órától utoljára indul hazai környezetben útjára a labda a 2022/23-as bajnoki kiírásban. A Putnok FC – Tiszafüred összecsapás megtekintése DÍJMENTES, kilátogató szurkolóink egy pohár ingyen sört is kapnak a mérkőzésre. Az összecsapás végeztével bajnoki éremátadó ünnepségre kerül sor, ahol a Putnok FC tagjai megkapják munkájuk gyümölcsét, a jól megérdemelt ezüstérmet. Legyünk minél többen, HAJRÁ PUTNOK!