Hírek

PUTNOKFC.HU

A Sényőt fogadjuk a 11. fordulóban

Az ősz közepén a 11. fordulóval folytatódik az NB3 labdarúgó bajnokság. Október 15-én a Putnok FC hazai környezetben, a Várady Béla Sportközpontban fogadja a Sényő FC Selyem-Ber csapatát.

A bajnoki tabella 13. pozíciójából várja a folytatást a Sényő FC. Tíz játéknap alatt három győzelem, három döntetlen és négy vereség a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei alakulat mérlege. 12 eddig gyűjtött pontjukból hetet a legutóbbi öt bajnokin szereztek, igaz ebből két alkalommal is a tabellán mögöttük helyet foglaló csapatot sikerült legyőzni. (Tiszafüred, Gyöngyös) Játékos keretüket tekintve javarészt rutinos labdarúgókkal rendelkeznek, néhány fiatal tehetséggel kiegészülve. Tabellán elfoglalt pozíciójuk óvatosságra int, jóval erősebb kerettel rendelkezik ugyanis a Sényő, mint azt a jelen állás mutatja. Hullámzó teljesítményük ellenére képesek jó futballra és bárki ellen jó mérkőzést játszani.

A DEAC elleni idegenbeli siker után a Putnok FC továbbra is a tabella éléről, újra öt pontos előnnyel várja a hétvégi bajnokit. Két rangadón van túl Szala Ákos együttese, a felkészülési metódus pedig a megszokott a Sényő elleni összecsapás előtt is. A legutóbbi DEAC elleni rangadón magabiztos győzelmet aratott a csapat, végig kézben tartva a mérkőzést, valamint tovább folytatva ezzel a kiváló bajnoki sorozatot, hiszen a harmadosztályú pontvadászatban már 16 mérkőzés óta veretlen a Putnok FC csapata.

Egy jó minőséget képviselő csapat érkezik hozzánk, nem foglalkozunk a jelenlegi tabellán elfoglalt pozíciójukkal. A DEAC elleni magabiztos győzelmünk jól hatott a játékosokra, 19 harcost látok az edzéseken, akik minden áron be akarnak kerülni a kezdőcsapatba. Ez visz minket előre, a mindennapok erőfeszítései és a minden napos versengés. Nagyon várjuk a mérkőzést, újra bizonyítani szeretnénk. Nem vár ránk könnyű feladat, de bízok magunkban és mindent meg fogunk tenni az újabb három pont megszerzéséért.” – nyilatkozta honlapunknak csapatunk vezetőedzője Szala Ákos

Az elmúlt tíz forduló összességében jól sikerült és erre nagyon büszkék is vagyunk, viszont nem lehetünk kényelmesek. Nagyon hosszú még a bajnokság, ahol rengeteg izgalmas és kemény mérkőzés vár a csapatra, de mi mindig a soron következőre koncentrálunk és próbálunk ezen a jó úton haladni amíg csak lehet. Úgy gondolom egy nagyszerű csapat érkezik hozzánk, melyben több, ezen a szinten meghatározó játékos is futballozik. A kupában már idén sikerült győzni ellenük, de ez nem jelent semmit. Egy izgalmas és jó iramú mérkőzésre számítok, de a mi csapatunk egy olyan minőséget képvisel, ha mindenki fegyelmezett és koncentrált akkor biztos vagyok benne, hogy itthon fogjuk tartani a három pontot.” – mondta el megkeresésünkre együttesünk védője, Arday Dominik