Hírek

PUTNOKFC.HU

A Kisvárda II-t fogadjuk a 23. fordulóban

Február 26-án, a labdarúgó NB3 Keleti csoportjának 23. játéknapján ismét hazai pályán indulhat útjára a labda a Putnok FC csapata számára. A hónap utolsó hétvégéjén az ellenfél a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei Kisvárda Master Good II együttese lesz.

A bajnoki tabella 16. helyén tanyázó Kisvárda tartalék 27 pontot gyűjtött idáig a szezon folyamán. Nem megszokott ez a pozíció a Szabolcsiaktól, ám a helyezés ezúttal is csalóka, hiszen a Várda második együttese jó képességű fiatalokból áll, akik képesek szép és jó futballt játszani. Az idei két mérkőzésük közül az elsőt megnyerték, idegenben a Pénzügyőr csapatát győzték le 1-2 arányban, az elmúlt heti bajnokin viszont vereséget szenvedtek, idegenben a Tiszaújváros otthonában.

Idén egy győzelem és egy döntetlen után várja a folytatást a Putnok FC csapata, amely az előző fordulóban kimagaslóan alacsony, 20,3-as átlagéletkorral rendelkező csapattal ért el sikert a jó erőkből álló Karcag ellen. A kiváló mentalitásra, a küzdésre és az akaratra ezúttal is nagy szükség lesz, ezt azonban már jól tudhatja a helyi publikum, hogy mind megvan Szala Ákos együttesében.

Azt érzem, hogy egyre jobb a kohézió az öltözőben, ehhez nagyban hozzájárult a hétvégi győzelmünk. A hétvégén nagyon fegyelmezett játékra lesz szükségünk, amihez nagyon jó mentalitásnak kell párosulnia, hogy nyerni tudjunk a Kisvárda ellen. Sokszor hangsúlyozom, de továbbra is azt gondolom, hogy nem szabad megelégednünk jelenlegi eredményeinkkel. Amint kis megelégedés lenne úrrá az öltözőben, azzal véget is érne ez az eddigi kimagasló évünk. Eddig ezt nem tapasztalom és most is csak a következő mérkőzésre koncentrálunk. Megfelelően felkészülünk most is az ellenfelünkből. Arra nem tudunk készülni, hogy kiket kapnak vissza az NB1-es keretből. Becsapós a helyezésük a tabellán, mert az egyik legjobb focit játsszák a ligában. Minden csapatrészben van NB1-et megjárt futballistájuk és mellettük rengeteg jó mentalitású és játéktudású, fiatal játékos alkotja a keretüket. Biztosan jó meccset fognak látni a kilátogató nézők.” – mondta el a mérkőzést megelőzően vezetőedzőn Szala Ákos

Nehéz mérkőzés vár tehát játékosainkra, akik kellően elszántak a hétvégi meccs előtt. Csapatunk támadója Galacs Erik is küzdelmes mérkőzésre számít, de ő és társai egyaránt mindent meg fognak tenni az újabb három pontért.

Egy rendkívül nehéz mérkőzésre számítok, a Kisvárda tele van tehetséges fiatal játékosokkal, plusz szombaton játszik az első csapatuk, így lehetséges, hogy lesz visszajátszó is. Mindenesetre nekünk az a lényeg, hogy megszerezzük a három pontot és ezért mindent meg is fogunk tenni.

Putnok FC – Kisvárda Master Good II – február 26. – 14:00