Hírek

PUTNOKFC.HU

A Karcagot fogadjuk a 19. fordulóban

Március 10-én, 14 órától a Várady Béla Sportközpontban indul útjára a labda az NB3 Észak-Keleti csoport 19. fordulójában. A Putnok FC csapata 2024-ben először lép tétmérkőzésen gyepre hazai környezetben, az ellenfél a Karcagi SE alakulata lesz.

A 2023/2024-es bajnoki kiírás őszi szakaszában, augusztus 19-én már találkoztak egymással a felek, akkor egy változatos, jó iramú mérkőzésen Nemes, Lőrincz és Galacs találataival 2-3 arányban elhoztuk a három pontot a Karcag ideiglenes „hazai” környezetéből, Tiszafüredről.

Azóta 18 játéknapot követően a Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei riválisunk a tabella hetedik helyén tanyázik, 28 pontot bezsebelve. 8 győzelmükkel, 4 döntetlenjükkel és 6 vereségükkel egyforma pontszámmal a Tiszaújvárossal, de a sűrű középmezőnyben előre és hátra is több pozíciót nyitott az út, akár egy forduló alatt is.

Jól kezdte a tavaszt a Karcagi SE együttese, értsük ezt akár a még ősszel lejátszott előrehozott mérkőzésekre, vagy az egy héttel ezelőtt megrendezett bajnoki fordulóra, hiszen mindhárom mérkőzésén győztesen hagyhatta el a játékteret Varga Attila együttese. Hazai pályán a Sényő és a Diósgyőr II ellen, idegenben pedig a Tiszafüred ellen sikerült a három pontot begyűjteni hétvégi riválisunknak.

Nálunk sajnos nem indult ilyen szépen a tavasz, de ahogy mondani szokták, egyszer minden rossz véget ér. A mutatott játékot tekintve a Tiszaújváros elleni találkozó jelentős részében sikerül dominálni, a helyzeteknél viszont nem volt mellettünk a szerencse. Mit sem változtat ez azon, hogy egy nagyszerű csapat készül a hétvégi bajnokira és keményen dolgozik az együttes minden tagja azon, hogy az a bizonyos szerencse is visszapártoljon mellénk és a hétvégén már újra góllal, gólokkal sikerüljön megörvendeztetni a hazai publikumot.

Ismerem csapatom képességeit és látom a játékosokon, hogy mennyire keményen dolgoznak a sikerért. Bizonyítani akarunk magunknak és mindenáron begyűjteni a 3 pontot. Nagyon elszánt játékosokat látok az edzéseken. Készen állunk és nagyon várjuk a kezdő sípszót!” – nyilatkozta honlapunknak a mérkőzést megelőzően csapatunk vezetőedzője, Szala Ákos.

Nem számítunk könnyű mérkőzésre. Fiatal, motivált csapat a Karcag, akik győzelemmel kezdték a tavaszt. Szeretnénk javítani a múltheti vereséget, csak a győzelem elfogadható és biztos vagyok benne, hogy ezért mindenki meg fog tenni mindent.” – mondta el megkeresésünkre a PFC támadója, Boros Gábor

Mint azt korábban említettük jó iramú, magas színvonalú mérkőzést játszottak már egymással ősszel is a felek. Adott ehhez minden a március 10-ei mérkőzésre is, hiszen két kiváló játékerőt képviselő csapat mérkőzik meg egymással. Érdemes lesz tehát minél többen kilátogatni 2024 első hazai bajnokijára és biztatni, buzdítani a Putnok FC csapatát. A Putnok FC – Karcag SE mérkőzés 14 órától kezdődik a Várady Béla Sportközpontban.