Hírek

PUTNOKFC.HU

A Jászberényt fogadjuk a hetedik fordulóban

Az ősz első hétvégéjén a hetedik fordulóval folytatódik a pontvadászat a labdarúgó harmadik vonalban. Szeptember 4-én, 16 órától csapatunk hazai pályán lép gyepre, ellenfelünk a Jászberényi FC lesz.

Nem kezdődött jól a szezon a Jászberényi FC számára, a magunk mögött hagyott hat játéknapon egy pontot sikerült ugyanis mindössze összeszedni a csapatnak, azt is még a nyitó fordulóban, az azóta eltelt öt mérkőzés mindegyikén pont nélkül hagyhatták el a játékteret. Legutóbb a hétközi fordulóban hazai környezetben kaptak ki a BKV Előre ellen.

A mieink ugyanakkor folytatták a remek sorozatot szerdán is, az FC Hatvan idegenbeli legyőzésével már öt nyert bajnokival állunk, így a tabella második helyéről várhatjuk a vasárnapi folytatást.

Ugyan a statisztika jócskán a mi javunkra billenti a mérleget, a mérkőzés mégsem ígérkezik könnyűnek, hiszen tudhatjuk, hogy a Jászberény hosszú évek óta meghatározó csapata a harmadosztálynak, valamint biztosak lehetünk abban is, hogy előbb-utóbb ebből a hullámvölgyből is kilábalnak. Szala Ákos edző ezúttal is maximális odaadást és koncentrációt vár játékosaitól, hogy az a bizonyos áttörés még ne az ellenünk való összecsapáson következzen be a Jászberény számára.

Hétvégi ellenfelünk ellen nem lesz elég a szerdai teljesítményünk. Öt hét alatt a kilencedik tétmérkőzésünket vívjuk. Egy-két játékosnál érzek mentális fáradtságot, ezért pár változtatás szükséges. Tudjuk a hibáinkat és próbálunk fejlődni ezekben a dolgokban.

Játékosainkra természetesen jó hatással vannak az elmúlt időszak sikerei, ugyanakkor ők is tisztában vannak azzal, hogy minden mérkőzés egy új lap. Az önbizalom, a lendület és a kiváló csapatszellem viszont lökést adhat az újabb győzelemhez.

Augusztusban jól szerepeltünk, kihoztuk a maximumot, remélem továbbra is folytatni tudjuk ezt a szériát. Nem lesz könnyű meccs a hétvégi, NB3-as szinten egyik csapat ellen sem egyszerű. Csapaton belül nagyon jó, barátságos a hangulat, ami hozzájárul a jó eredményekhez. A Jászberény ellen is megteszünk mindent a három pontért.” – mondta el megkeresésünkre Chutora Misha a mérkőzést megelőzően.