Hírek

PUTNOKFC.HU

A Hatvan csapatát fogadjuk a 25. fordulóban

Március 12-én, a labdarúgó NB3 25. fordulójában ismét a Várady Béla Sportközpontban, hazai publikum előtt léphet pályára a Putnok FC. Vasárnap 14 órától az FC Hatvan együttese vizitál városunk labdarúgó csapatánál.

Két győzelem, egy döntetlen és egy vereség az FC Hatvan 2023-as mérlege, így elmondható, hogy a Heves vármegyeiek sem kezdték rossz formában a tavaszi folytatást. Ha egy kicsit pedig jobban utánajárunk a négy bajnokin elért eredményeiknek, akkor mondhatni megsüvegelendő a Tiszaújváros legyőzése (2-1), vagy épp az előző fordulóban elért döntetlen a Kisvárda otthonában. (2-2) 33 pontjukkal a tabella 11. helyén tanyáznak 24 mérkőzést követően, erről a pozícióról azonban az igen csak sűrű középmezőny miatt, akár egy forduló alatt is lehet előre és hátra egyaránt több helyezést változtatni.

Négy mérkőzés, három győzelem, egy döntetlen – az idei naptári évben tehát még veretlen a Szala alakulat, s ezt a sikerszériát természetesen szeretnénk a hétvégén is folytatni. 49 pontunkkal jelenleg stabilan a tabella második pozíciójában vagyunk, ahhoz, hogy ezt a stabilitást tartani tudjuk viszont a vezetőség és a játékosok is egyaránt tisztában vannak vele, hogy a hétvégén ismét győzni kell. Önbizalom van, motiváció van, tűz van, bizonyítási vágy van – ezek együtt pedig kellő pozitivitást adhatnak a vasárnapi bajnoki találkozó előtt. Tudnunk kell és képesek is lehetünk jobb játékot mutatni az elmúlt fordulóktól – mondta el a találkozót megelőzően Szala Ákos vezetőedző.

Ha csapatként játszunk és mindenki mindent belead, akkor bárki ellen van esélyünk jó eredményt elérni. Nem vagyok túlzottan elragadtatva a játékunktól, képesek vagyunk az elmúlt fordulóktól is jobb teljesítményt nyújtani. A Hatvan csapatánál jó munka folyik, masszív csapatuk van, akik ellen maximumra kell törekedjünk a saját teljesítményünket illetően ahhoz, hogy három ponttal tudjuk ezt a fordulót is abszolválni. Természetesen az öltözőben jó hangulat van, ugyanakkor azt is látom, hogy játékosaim újra bizonyítani akarnak és nem teljes mértékben elégedettek ők sem, mert még többre vagyunk képesek.

Csapatunk házi gólkirálya Galacs Erik is elmondta, hogy egy masszív, jó erőkből álló csapat érkezik hétvégén Putnokra, ugyanakkor mindenki kellően motivált és elszánt a sikerszéria folytatása érdekében.

Az őszi mérkőzésből kiindulva egy jó csapatot fogunk vendégül látni, akik akár képesek meglepetés eredményt is okozni. Mi mindent meg fogunk tenni annak érdekeben, hogy megszerezzük a három pontot. Azt érzem az öltözőn belül mindenki szeretne bizonyítani és megmutatni mire képes ez a csapat.

Putnok FC – FC Hatvan – NB3 Kelet 25. forduló

2023.03.12. – 14:00 – Putnok, Várady Béla Sportközpont