Hírek

PUTNOKFC.HU

A HAJDÚSZOBOSZLÓT FOGADJUK A 15. FORDULÓBAN

Október utolsó hétvégéjén, 30-án, ezúttal már a megszokott vasárnapi játéknapon folytatódik a pontvadászat az NB3 labdarúgó bajnokság Keleti csoportjában. A Putnok FC csapata a hónap utolsó összecsapását hazai pályán vívja, ellenfelünk a 15. fordulóban az Aqua-General Hajdúszoboszló lesz.

Az előző idény negyedik helyezettje az idei kiírásban is a tabella élmezőnyéhez tartozik, jelen pillanatban a bajnoki tabella hatodik helyéről várják a hétvégi összecsapást. Hat győzelem, öt döntetlen és három vereség mellett „lőtávon” belül van a Hajdú-Bihari együttes, hiszen 14 fordulót követően mindössze három bajnoki egység választja el őket, a dobogó harmadik fokán tanyázó Putnok FC-től. Utóbbi öt bajnoki mérkőzésükből mindössze egyet sikerült megnyerni és háromszor játszottak döntetlent, valamint egy vereséget könyvelhettek el. A 14. fordulóban hazai pályán az éllovas BVSC-Zugló csapatával játszottak 1-1-es döntetlent.

Mint az már a fentiekben említésre került a Putnok FC a tabella harmadik helyéről várja a folytatást, egyforma pontszámmal a második Pénzügyőr csapatával, így esetleges győzelmünk esetén előre is nyitott az út. Aktuális ellenfelünkhöz hasonlóan legutóbbi hazainkon mi is döntetlen eredményt értünk el az éllovas Zugló ellen, az előző játéknapon pedig Angyalföldön arattunk győzelmet. Ami ezekből a mérkőzésekből a megszerzett pontokon kívül a legfontosabb, hogy végig tudatos, szervezett és jó játékkal értük el ezen eredményeinket, így elmondhatjuk, hogy a mutatott játék összképe is bizakodásra adhat okot. A sűrű mezőnyben és a kiélezett bajnokságban azonban minden összecsapáson a maximum kell a jó eredmények fenntartásához, különösen igaz ez, a kiváló erőkből álló Hajdúszoboszló csapata ellen.

„Nem kell nagyon messzire menni motivációért a Hajdúszoboszló elleni meccsre, mert a tavalyi szezonban egyszer sem tudtuk őket legyőzni. Az idei szezonban több csapaton is tudtunk “revans”-ot venni és javítani az egymás elleni mérlegen. A Hajdúszoboszló ellen is erre készülünk és szeretnénk itthon tartani a 3 pontot, az egyébként jól felkészített vendégcsapat ellen.” – mondta el a mérkőzést megelőzően Szala Ákos, a Putnok FC edzője.

Játékosaink is tisztában vannak azzal, hogy egy nagyon nehéz összecsapás vár rájuk a Várady Béla Sportközpontban, de minden labdarúgó maximális odaadással szeretné újabb három egységhez segíteni a csapatát.

„A hétvégén egy olyan csapat ellen fogunk pályára lépni, aki közvetlen közel van hozzánk a tabellán és komoly játékerőt képvisel, ezáltal egy nehéz mérkőzésre számítok, de mindenféleképpen nyerni szeretnénk, hiszen ez egy “6 pontos találkozó” lesz a két csapat számára és nem adhatjuk meg nekik azt a lehetőséget, hogy Putnokról ponttal vagy akár pontokkal távozzanak! Mivel mi csapatként vagyunk kimondottan erősek, ezért csak úgy kivitelezhető a siker, hogyha mindent megteszünk a pályán társainkért ami tőlük telik, és maximálisan be tartjuk a taktikai utasításokat, akkor úgy gondolom, hogy a mérkőzés után örülhetünk majd a 3 pontnak.” – válaszolta megkeresésünkre csapatunk játékosa, Pápai Krisztián.

Putnok FC – Aqua-General Hajdúszoboszló

2022.10.30. (vasárnap) – 13:00 – Várady Béla Sportközpont

Felnőtt jegy ár: 600 Ft – Diák/Nyugdíjas jegy ár: 500 Ft