Hírek

PUTNOKFC.HU

A fővárosban folytatjuk – a BKV Előre csapatához utazunk a 24. fordulóban

Március első összecsapásán, a labdarúgó NB3 Keleti csoportjának 24. fordulójában fővárosi túra vár Szala Ákos legénységére. A Putnok FC csapata a BKV Előre együttesénél vendégszerepel, a március 5-én, 14 órától kezdődő bajnoki találkozón.

A tabella kilencedik helyén tanyázó fővárosi alakulat nem kezdte túl jól a 2023-as évet, a februárban lejátszott három bajnoki mérkőzés alatt két döntetlennel és egy vereséggel két pontot sikerült bezsebelni a BKV-nak. Hazai környezetben kikaptak a Sényőtől, kétszer pedig gól nélküli döntetlent játszottak idegenben, legutóbb a hét közepén, a 21. fordulóból elmaradt mérkőzésüket pótolták a Tiszafüred otthonában. Tabella ide és rossz széria oda, egyáltalán nem ígérkezik könnyűnek az összecsapás putnoki szempontból, hiszen a BKV keretében több rutinos, magasabb ligát is megjárt játékos található.

Nálunk viszont szép a kezdés, egy idegenbeli döntetlen után két hazai győzelemmel továbbra is stabilan a tabella második helyéről várjuk a hétvégi folytatást. A sikeres februári kezdés után pedig a stáb és játékosaink egyaránt kellően elszántak a hasonló folytatás reményében. Három bajnoki után elmondható, hogy az ősszel kiválóan szereplő csapatba remekül illeszkedtek be a téli igazolások, tovább erősítve a Putnok FC-t. Ahhoz, hogy a folytatás is hasonlóan sikeres lehessen azonban továbbra is kemény munka és az eddig megszokott csapategység szükséges.

Rendszerint élvezetes, ki-ki mérkőzéseket vívunk a BKV csapata ellen. Jó futballt játszik az idei szezonban is az ellenfelünk, de azt hiszem mi sem panaszkodhatunk eddigi eredményeinkre. Van hova fejlődnünk és nem vagyunk maximálisan elégedettek. Nagyon egyszerűen meg lehetne fogalmazni a várakozásaimat: új hét, újra nyerni kell ahhoz, hogy sokáig fent tudjuk tartani ezt a sikeres szezonunkat. Nem foglalkozunk egyenlőre azzal, hogy mit érhetünk el szezon végére, mert ha ezzel foglalkoznánk az elvenné a soron következő mérkőzésről a fókuszt. Csak a hétvégi mérkőzésre koncentrálunk, ekkora kell teljesen fókuszált állapotban lennünk. Ellenfelünk hibáit kell minél jobban kihasználni és a sajátjainkat minél jobban leredukálni. Az öltözőben a hangulat jó, de ennek hatalmas harci kedvvel és fegyelemmel kell párosulnia vasárnap.” – mondta el a találkozót megelőzően Szala Ákos vezetőedző

Három idei bajnokinkat egyaránt végig a pályán töltötte Gellén Balázs. Csapatunk védője a hétvégi bajnokit megelőzően elmondta, kemény meccsre számít, ahol az őszihez hasonlóan, ezúttal is a kemény párharcok dominálhatnak. 

Azt gondolom, hogy nagyon jó a hangulat az öltözőben, az elmúlt három mérkőzés eredményeit és a pályán mutatott hozzáállást tekintve jogosan. A hétvégi BKV elleni mérkőzésen egy nehéz párharca számítok. Ősszel sikerült itthon tartani a három pontot ellenük. Egy sok párharcos, kemény meccsre számítok, de mint mindig ezúttal is a három pontért utazunk.