Hírek

PUTNOKFC.HU

A DEAC vendégeként lépünk pályára a tizedik fordulóban

Tizedik fordulójához érkezett az NB3 labdarúgó bajnokság küzdelemsorozata. Október 8-án a Putnok FC csapata Debrecenben, a DEAC vendégeként lép pályára.

Öt győzelemmel, két döntetlennel és két vereséggel a tabella ötödik pozíciójából várhatja a folytatást a DEAC együttese. Rutinos, magasabb ligát is megjárt játékosok és fiatal tehetségek egyvelege alkotja Debrecen egyetemi alakulatát. Technikás, gyors futballra képes a DEAC, amely az Észak-Keleti csoport egyik legerősebb gárdájaként bárki ellen képes kiváló teljesítményre, ugyanakkor az eltelt kilenc játéknap alatt meglepő eredmények is szerepelnek a nevük mellett, mint például a nyolcadik fordulóban egy vereség hazai környezetben a Tiszafüred ellen. A legutóbbi játéknapon magabiztos játékkal Diósgyőrből hozták el a három pontot Urbin Péter tanítványai.

A Putnok FC egy parázs hangulatú Kisvárda II elleni rangadó után várja a tizedik bajnokit. Szala Ákos csapata továbbra is veretlenül tanyázik a tabella élén, kilenc mérkőzés után hét győzelemmel és két döntetlen eredménnyel. A jó folytatásra pedig Debrecenben is szükség lenne, hiszen a tabellára pillantva „lőtávon belülre” érkezett a Cigánd. Motivációval, hozzáállással és a mutatott játékkal azonban eddig sem volt probléma, így okkal bizakodhatunk a további sikeres folytatásban és egy jó eredményben a Civis városban is. A felkészülés ezúttal is a szokott metódus alapján zajlik, csapatunk pedig tudva azt, hogy egy kemény mérkőzés következik, sikerre éhesen várja a vasárnapot.

A mezőny egyik legjobb csapatához látogatunk. Nehéz mérkőzésre számítok, igazi rangadóra. Nagyon minőségi a DEAC játékoskerete, ami jó szakmai munkával párosul. Elemeztük őket, pár dolgon változtatunk a játékunkba. Biztos vagyok benne, hogy játékoskeretünk bármely tagja kap szerepet a mérkőzésen, ő mindent meg fog tenni a közösség sikerének érdekében. Remek játékosok alkotják a csapatunkat, ráadásul élnek halnak egymásért ezek a srácok. A közösség iránti elkötelezettséget kell kivigyük a pályára és egy percig sem szabad megelégedetten futballozzunk. Bízom játékosaimban, a három pontért utazunk Debrecenbe.” – nyilatkozta honlapunknak a találkozót megelőzően Szala Ákos vezetőedző

A DEAC ellen egy nehéz mérkőzésre számitok, hiszen egy jó csapattal fogunk találkozni. Kellő alázattal és akarattal kell belemenjünk a mérkőzésbe és úgy gondolom, hogy akkor lesz esélyünk megszerezni a három pontot. A csapat mentálisan és fizikálisan is jó állapotban van és mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy győztesen hagyjuk el a pályát.” – mondta el megkeresésünkre csapatunk fiatal tehetsége Vattay Márton.