Hírek

PUTNOKFC.HU

2023 utolsó bajnokija következik – a DVSC II ellen zárjuk az évet

November 26-án 13 órától a 2023-as naptári évben utoljára lép gyepre a Putnok FC. Az Észak-Keleti csoport 17. fordulója már a második tavaszról előrehozott forduló, csapatunk hazai környezetben a DVSC II csapatát fogadja az évzáró összecsapáson.

Augusztus 2-án, a bajnoki kiírás második fordulójában a Civis városban már találkoztak egymással a felek, akkor magabiztos négy gólos PFC siker született. Azóta azonban mindkét együttes a bajnokság élmezőnyébe tartozik. A Debrecen tartalék együttese a tabella negyedik helyéről várhatja az év utolsó összecsapását. 8 győzelem, 4 döntetlen és 4 vereség a mérlegük az eltelt fordulók alatt, 38 rúgott góljukkal pedig csapatunk után a második legtöbb találatot szerezték a 16 forduló alatt. Máté Péter együttese az utóbbi fordulókban egy pótolt mérkőzésen kikapott a Tiszafüredtől, valamint döntetlent játszott a DVTK II csapatával.

16 fordulót követően 6 pontos előnnyel várja az év utolsó mérkőzését a Putnok FC a bajnoki tabella éléről. A felkészülés a hétvégi mérkőzést megelőzően is a megszokott mederben zajlik. A biztos téli elsőség nem lankasztja a figyelmet, sőt további motivációt ad a Debrecen II elleni összecsapásra, játékosaink szeretnék három ponttal búcsúztatni az évet, valamint szeretnék győzelemmel köszönteni a 100. tétmérkőzésére készülő Szala Ákos vezetőedzőt és Szabó Ádám kapusedzőt a Várady Béla Sportközpontban.

A magunk mögött hagyott sikeres időszakban a Putnok FC nem csak a csapat, de a város számára is hírnevet, elismerést szerzett, megérdemli tehát csapatunk, hogy az év utolsó összecsapásán minél többen biztassuk a játékosokat a DVSC II ellen.

Egy jó csapat érkezik hozzánk, akik fiatal koruk ellenére eredményesen is futballoznak. Azt várom, hogy a játékosaim megmutatják mennyire fontos nekik ez a csoport és harcolni fognak a győzelemért. Bármilyen időjárási viszonyok lesznek, alkalmazkodnunk kell. Szeretnénk szépen lezárni ezt az évadot és személy szerint szeretném győzelemmel ünnepelni 100. tétmeccsemet a csapat kispadján.” – nyilatkozta honlapunknak Szala Ákos vezetőedző

Nagyon nehéz mérkőzésre számítok, mivel a DVSC II egy rendkívül jó csapat, sok tehetséges fiatal játékossal. Nekünk vissza kell térnünk a győztes útra. A héten mindenki azért dolgozik, hogy méltóképpen zárjuk ezt az őszt. Remélem minél több szurkoló kilátogat a mérkőzésre.” – mondta el megkeresésünkre a találkozót megelőzően Galacs Erik.