Hírek

PUTNOKFC.HU

Újra Putnokon – Arday Dominik az újabb téli igazolásunk

Csapatunk Arday Dominik (2000.12.08. ) személyében új védővel erősödött. A 22 esztendős fiatal játékos nem ismeretlen a Putnok FC szurkolói számára, hiszen a 2019/2020-as bajnokságban 18 mérkőzésen már magára ölthette csapatunk mezét. Amit a korábbi pályafutásáról tudni érdemes, hogy 13 éves koráig a Gyöngyös alakulatánál nevelkedett, majd a Puskás Akadémiához került, ahol U15-ös korosztályban a bajnok csapat tagja lehetett. Ezután 2015-ben a Vasas Kubala Akadémiához került, majd rá két évre a Ferencváros játékosa lett. Éveken át a korosztályos válogatottakban is szerepet kapott, 2017-ben tagja volt a horvátországi EB-n hatodik helyezést elérő U17-es válogatottnak. A Putnok FC csapata után újra a Ferencváros játékosa lett, ahol két éven át volt alapembere az NB3-as alakulatnak, de látogatta az első osztályú csapat edzéseit is. A zöld-fehérektől Kazincbarcikára igazolt, innen érkezik újra városunk labdarúgó alakulatához.

Arday Dominik a Putnok FC védője

Nem ismeretlen számomra a putnoki közeg, hiszen már voltam játékosa egy fél évig a klubnak. Akkor is és most is nagyon jó feltételek között készülhetünk hétről hétre a mérkőzésekre. A több és folyamatos játéklehetőség miatt választottam a Putnok FC-t. Ismét nagyon jók az első benyomásaim, fiatal, agilis a csapat, tele jó játékosokkal, nem véletlenül állnak a Keleti-csoport második helyén. Nagyon szimpatikus az edzői és vezetői hozzáállás, a színvonalas munka, és már most látom az öltözői összetartást is! Célom itt is, hogy szorgalmammal és kemény munkával minél jobban és tovább fejlődjek, hogy majd magasabb osztályokban is stabilan tudjak játszani. Szeretnék minél hamarabb alapemberré válni és játékommal a csapatot segíteni, hogy év végén is a dobogón végezzünk!

Arday Dominik fiatal kora ellenére nagy rutinnal rendelkező bal lábas belső és bal oldali védő, aki ráadásul az ellenfél kapuja előtti szituációknál sem jön zavarba. Putnokra való visszatérésével tovább erősödött csapatunk játékos állománya, fontos és meghatározó tagja lehet a sikeres tavaszi folytatásnak.