Hírek

PUTNOKFC.HU

Szurkolói információk – Putnok FC – Füzesgyarmati SK

Február 13-án véget ér a téli szünet a labdarúgó NBIII bajnokságban szereplő csapatok számára is. A 21. fordulóban a Putnok FC hazai pályán folytathatja a pontgyűjtést. A mérkőzéssel kapcsolatban tájékoztatjuk a Tisztelt Szurkolókat, hogy a február 13-án a Várady Béla Sportközpontban (3630, Putnok, Puskás Ferenc út 6.) 14:00-tól megrendezésre kerülő Putnok FC – Füzesgyarmati SK bajnoki labdarúgó mérkőzésre a hatályos szabályok alapján a belépéshez továbbra is szükség van a védettségi igazolványra, valamint az azt hitelesítő személyi azonosító okmányra. Ezen iratok meglétét a biztonsági személyzet ellenőrzi, hiányuk esetén a találkozó nem látogatható.
A mérkőzésre kilátogató valamennyi szurkoló a Várady Béla Sportközpontba való belépéssel automatikusan elfogadja a stadion rendszabályzatát, vállalja, hogy megfelel a belépés minden szabályba foglalt feltételének.

Az összecsapásra jegyvásárlási lehetőség helyben a pénztárban elérhető, a jegykiadás egy órával a találkozó kezdete előtt kezdődik.

Felnőtt jegyár: 600 Ft

Diák/Nyugdíjas jegyár: 500 Ft

Sportszerű szurkolást, jó mérkőzést!

 

Leave a Reply