Hírek

PUTNOKFC.HU

Szombati rangadó a Karcagi SE ellen

Az augusztus 20-ai Nemzeti ünnep miatt ezúttal nem vasárnap, hanem 19-én, szombaton kerül lejátszásra az NB3 labdarúgó bajnokság soron következő fordulója. Az Észak-Keleti csoport 4. játéknapján a Putnok FC idegenben lép pályára a Karcagi SE vendégeként.

Saját stadionjuk felújítása miatt a Karcag csapata Tiszafüreden fogadja a Putnokot. A nyáron és a szezon elején is jelentősen megerősödő Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei alakulat az eddig eltelt három forduló alatt hat pontot gyűjtött. A nyitó fordulóban idegenben szenvedtek vereséget a Sényő ellen, az utóbbi két bajnoki fordulóban azonban győztesen hagyták el a játékteret. Előbb a Tiszafüred, egy héttel ezelőtt pedig a DVTK II csapatát győzték le. Csillag László együttese kiváló játékerőt képvisel az NB3 Észak-Keleti csoportjában, így az idei kiírás eddigi legnehezebb feladata várhat a Putnok FC játékosaira.

A kiváló játékerő nálunk is adott, együttesünk pedig ezt bizonyította is a három bajnoki és egy kupamérkőzés alkalmával. Városunk labdarúgó alakulata a tabella éléről, eddig hibátlan teljesítménnyel várja a negyedik forduló összecsapását. Az előző heti Tiszaújváros elleni győzelem után a szokott módon folytatódott a PFC felkészülése. A fókusz ezúttal is csak a következő találkozón van, a mérkőzésről-mérkőzésre egyre összeszokottabb társaságnál pedig természetesen a morál és a motiváltság is tökéletes. Szakmai stábunk és labdarúgóink is tisztában vannak hétvégi ellenfelünk erejével és azzal, hogy maximális koncentrációra és taktikai fegyelemre lesz szükség.

Jó csapatot raktak össze a Karcagiak. Még a héten is igazoltak Romániából illetve Szerbiából. Azt gondolom anyagilag egyik csapat sem tudja felvenni a versenyt velük, de a pályán mi azért megpróbáljuk. A mi lehetőségeinket sem tudjuk az övéikkel összehasonlítani. Mi abban a kidolgozott rendszerben hiszünk, amiben a posztokra általunk meghatározott stílusjegyekkel rendelkező játékosaink szerepelnek. Ezen kívül a csapatépítés és rendkívül fiatal, 21 év átlagéletkorú játékoskeret amire mi építünk. Ez eddig sikeres és tudunk olyan dolgokat kompenzálni sok-sok munkával, amiket az imént említettem. A héten ennek szellemében tudtunk egy újabb fiatal tehetséget csapatunkhoz hozni. Szokásos metódus alapján készülünk a mérkőzésre. A Karcag csapatának célja a bajnoki cím megszerzése, nekünk pedig a soron következő bajnoki mérkőzés megnyerése. Játékosaimon látom, hogy összekapaszkodtak és újra bizonyítani akarnak. Várjuk a mérkőzést és ismételni tudom önmagam, újra 90 perc az élet.” – nyilatkozta honlapunknak a mérkőzést megelőzően Szala Ákos vezetőedző