Hírek

PUTNOKFC.HU

Sípszó után Tordai Balázzsal

Az új év első hetében is folytatódik Sípszó után című rovatunk. A 2024-es esztendő első alanya csapatunk védője Tordai Balázs, aki a szezont megelőzően a nyári időszakban került Putnokra. Tudása, mentalitása és személyisége miatt pedig hamar megkedvelték a PFC szurkolói, ezúttal az ő mindennapjaiba pillanthatunk be.

– Először is megkérnélek, mondj néhány szót a fiatal korodról. Hol születtél, hol jártál iskolába?

„Debrecenben születtem, Hajdúszoboszlón nőttem fel és ott jártam iskolába is.”

– Mi az amit mindenképp érdemes tudni rólad?

„Egy csupa szív, érzelmes embernek tartom magam, aki bármit megtesz céljai eléréséért.”

– Mikor kezdtél el ismerkedni a labdarúgással?

„Körülbelül 5-6 éves koromban édesapám már elvitt labdarúgó edzésekre, mivel ő is játékos volt, onnantól kezdve nem volt megállás…”

– Maradjunk picit a labdarúgásnál, van példaképed, esetleg kedvenc csapatod? Melyik bajnokságot szereted a legjobban, vagy tartod a legerősebbnek?

„Példaképem kimondottan nincs, azok a játékosok motiválnak, akik kemény munkával érték el amit elértek. Kedvenc csapatom a Real Madrid, bajnokságok közül pedig az olaszt követem legnagyobb figyelemmel, az fog meg a legjobban.”

– Hogy érzed magad Putnokon – gondolok itt elsősorban a csapaton kívüli világra – hogy érzed, hogy fogadott a város és a szurkolók?

„Nagyon jól érzem magam Putnokon. Egyedül lakom, így 100%-ban arra tudok fókuszálni, hogy minél jobb legyek. A szurkolók is fantasztikusak, úgy érzem elfogadtak és megszerettek. A csapat pedig tökéletes, amilyen játékos és emberi közegbe kerültem.”

– Mivel foglalkoznál ha nem a labdarúgás töltené ki a mindennapjaid?

„Valószínű a fizikai erényeimet használnám ki és az építőiparban tevékenykednék.”

– Most, hogy van egy kis szünet a mindennapi edzés munkában, hogy telik számodra a téli szünet?

„Edzés, család, pihenés és újra edzés… A kiadott munkát végzem mindennap, pluszba még magamnak is, de emellett a családommal és a barátaimmal töltődök fel.”

– Hogy teltek az ünnepek? Van-e újévi fogadalmad?

„Jól teltek, szolidan, szűkösen. Nincs újévi fogadalmam, ami voltam előző években, arra az alapra fejlődnék mentálisan, fizikálisan és emberileg is.”

– Mit tartasz életed eddigi legfontosabb pillanatának?

„Rengeteg meghatározó pillanatom volt, nehéz kiemelni egyet, de ha még is, akkor a Debrecennel az NB1-ben harmadik helyet tudtam ünnepelni és részese voltam annak a csapatnak.”

– Mivel töltöd a szabadidőd, ha épp nem edzésen vagy mérkőzésen vagy? Mi a hobbid?

„Rengeteg olvasással, önfejlesztéssel, főzéssel. Ha pedig otthon vagyok, akkor a szeretteimmel próbálok minél több időt tölteni.”

– Mik a kedvenceid? Kedvenc zene, film, étel, ital?

„Kedvenc ital a mentes víz. Zenékben mindenevő vagyok, de a Hooligans áll a legközelebb hozzám. Filmek terén leginkább Robert De Niro filmjei tetszenek. Ételekben az olasz ételek a kedvenceim, amiket szívesen készítek magam is.”

– Van háziállatod? Milyen állatokat kedvelsz?

„Nincs háziállatom, kutyás vagyok nagyon. Egyszer majd szeretnék.”

– Miként látod az életed eddigi alakulását, minden a terveid szerint zajlik, elégedett vagy azzal amit eddig elértél?

„Rengeteg dologban volt sokkal több életem során, de mindig akkor jöttek a pofonok, rá kellett ébrednem mindig küzdeni kell. Soha nem vagyok elégedett, mindennap jobb akarok lenni és ez hajt.”

– Milyen céljaid vannak a jövőt illetően?

„A jövőben szeretnék szintet lépni – mint ahogy eddig – évről évre tudatosan. Nem titkolt célom, hogy az NB2-ben szeretnék szerepelni méghozzá a Putnok színeiben.”