Hírek

PUTNOKFC.HU

Sípszó után Mrva Patrikkal

Sípszó után című rovatunk aktuális alanya csapatunk belső védője Mrva Patrik. A fiatal játékos a szezon előtt csatlakozott az együtteshez. A tehetséges labdarúgó a védelem mellett többször más poszton is feltűnt és állt helyt. Ismerkedjünk meg vele közelebbről.

– Először is megkérnélek, mondj néhány szót a fiatal korodról. Hol születtél, hol jártál iskolába?

„Miskolcon születtem és itt is jártam iskolába, ahol edző és masszőr vizsgát is elvégeztem.”

– Mi az amit mindenképp érdemes tudni rólad?

„Jókedvű, vidám, megbízható embernek tartom magam. Szeretek viccelődni a társaimmal, de ha komolynak kell lenni, akkor komoly vagyok. Ha valamit el szeretnék érni, kitartó, céltudatos és maximalista vagyok.”

– Mikor kezdtél el ismerkedni a labdarúgással?

„Tíz éves koromban kezdtem a labdarúgást a DVTK-nál, ahol szépen fokozatosan lépésről lépésre megtanultam az alapokat és bízok benne, hogy minél magasabb szintre tudok jutni.”

– Maradjunk picit a labdarúgásnál, van példaképed, esetleg kedvenc csapatod? Melyik bajnokságot szereted a legjobban, vagy tartod a legerősebbnek?

„Ronaldot mondanám példaképemnek, kimondottan kedvenc csapatom nincs, de a spanyol és az angol bajnokságot követem és tartom a legerősebb bajnokságnak.”

– Hogy érzed magad Putnokon – gondolok itt elsősorban a csapaton kívüli világra – hogy érzed, hogy fogadott a város és a szurkolók?

„Nagyon jól érzem magam Putnokon. Jók a csapattársak, úgy érzem könnyen be tudtam illeszkedni, mindenki segítőkész volt. Remélem minél több játéklehetőséget kapok és ezáltal a szurkolok bizalmát is elnyerhetem.”

– Mivel foglalkoznál ha nem a labdarúgás töltené ki a mindennapjaid?

„Mindenképp a sport felé húz a szívem, edzősködnék vagy valamit ami a sporttal kapcsolatos.”

– Mit tartasz életed eddigi legfontosabb pillanatának?

„Ha egyet kéne kiemeljek, akkor talán amikor bizonyítottam a volt edzőmnek és rólam beszélt a TV-ben, vagy amikor a DVTK első csapatának tagja lehettem.”

– Mivel töltöd a szabadidőd, ha épp nem edzésen vagy mérkőzésen vagy? Mi a hobbid?

„Van egy berni pásztor kutyám, akivel szívesen töltöm a szabadidőmet, de a barátokkal is szívesen töltöm a szabadidőm, vagy videójátékozom.”

– Mik a kedvenceid? Kedvenc zene, film, étel, ital?

„Zenében mindenféle stílust szeretek, akár a mulatós zenét is. Inkább a sorozatokat favorizálom. Kedvenc ételem a paradicsomleves, de az olasz konyhát is nagyon szeretem. Italok terén mindenféle italt kedvelek amibe nincs alkohol.”

– Miként látod az életed eddigi alakulását, minden a terveid szerint zajlik, elégedett vagy azzal amit eddig elértél? Milyen céljaid vannak a jövőt illetően?

„Igazán akkor leszek elégedett, ha a labdarúgást a legmagasabb szintre tudom vinni és ott sikereket tudok elérni. Szeretnék az első osztályba bemutatkozni és sikeres labdarúgó lenni.”