Hírek

PUTNOKFC.HU

Megyei rangadóval folytatódik a bajnokság

Augusztus 13-án újra hazai bajnokival folytatódik a pontvadászat a Putnok FC számára az NB3 Észak-Keleti csoportjában. A bajnokság harmadik fordulójában a Termálfürdő FC Tiszaújváros látogat a Várady Béla Sportközpontba.

A két csapat találkozott már egymással a nyári felkészülés folyamán. Az ugyancsak a Várady Béla Sportközpontban lejátszott mérkőzésen 4-0-ás hazai győzelem született, azóta azonban sok víz lefolyt már a Dunán. A Tiszaújváros csapata jelentős mértékben erősödött, az eddig lejátszott két forduló alatt pedig négy pontot gyűjtött. Az első fordulóban Tiszafüreden egy 2-2-es döntetlen után szereztek egy pontot Vitelki Zoltán tanítványai, majd a másodikban hazai környezetben győzték le a Diósgyőr második számú csapatát. Egy hete a MOL Magyar kupa első fordulóját is sikerrel vette a Tisza parti alakulat, idegenben jutottak tovább simán a Gyöngyös ellenében.

A Putnok FC mérlege három tétmérkőzés után 100%-os. Két bajnoki mérkőzésünkön egyaránt 4-4 találatot szereztünk, a MOL Magyar kupában pedig új rekordot beállítva egészen 16 gólig jutott a PFC a Mátraterenye otthonában. A remek kezdés után sincs viszont lazítás a csapatnál, játékosaink továbbra is keményen és maximális odaadással készülnek a soron következő találkozóra.

A Tiszaújváros csapata jól igazolt a nyáron és abszolút az élmezőnybe tartozó csapat véleményem szerint. Játékosaim jól dolgoztak a héten és látom rajtuk a vibrálást, hogy meg akarják nyerni a borsodi rangadót. Nem estünk mámorba az eddigi szerepléstől. Tudjuk, hogy újra bizonyítani kell és nem a múlt dicsőségén gondolkodni. Egységként kell működjünk, tele szenvedéllyel. Újra 90 perc az élet. Bízom benne sokan látogatnak ki a megyei derbire.” – válaszolta megkeresésünkre Szala Ákos vezetőedző

Jól kezdtük a szezont, bár még mindig az elején vagyunk. Elindultunk egy jó úton, de most kell rátenni még egy lapáttal, hiszen az elkövetkezendő pár forduló nagyon fontos lesz a csapatnak. Biztos vagyok benne, hogy alaposan felkészültünk a Tiszaújvárosból, de mindegy ki az ellenfél nyernünk kell.” – mondta el honlapunknak a mérkőzést megelőzően Pócsik Botond

Nehéz feladat vár tehát a Putnok FC gárdájára a hétvégén, az aktuális formát figyelembe véve elmondható viszont, hogy két jó formában lévő, jó erőkből álló, a futballt játszani szerető csapat találkozik egymással a Várady Béla Sportközpontban, egy ilyen összecsapásra pedig mindenképp megéri kilátogatni.