Hírek

PUTNOKFC.HU

Lejátszotta utolsó felkészülési mérkőzését a Putnok FC

Február 25-én lejátszotta utolsó felkészülési mérkőzését a Putnok FC csapata a bajnoki idény tavaszi folytatását megelőzően. Szala Ákos legénysége ezúttal a fővárosba utazott, ahol az NB3 Dél-Nyugati csoportjában szereplő MTK Budapest II fiataljaival mérkőztek meg. A bajnoki „főpróbán” egy jó iramú összecsapást játszottak egymással a felek. A mérkőzés jelentős részében a PFC irányította a találkozót, amelyet friss igazolásunk Váradi Ádám és védőnk Nemes Milán találataival megnyerni is sikerült.

Jó iramú mérkőzést játszottunk. Az első félidőben nagy mezőnyfölényben futballoztunk. A második félidőben kiegyenlítettebb lett a mérkőzés. Több szerkezetet is kipróbáltunk a mai nap és a játékosok nagyon jó százalékban használták ki az ebből adódó lehetőségeket. Ellenfelünk sérült játékosának mielőbbi felépülést kívánunk.” – nyilatkozta a találkozót követően Szala Ákos vezetőedző.

MTK Budapest II – Putnok FC: 0-2 (Váradi, Nemes)

Egy hét múlva, március 3-án már „élesben” indul útjára a labda, amikor csapatunk az NB3 Észak-Keleti csoport 18. fordulójában a Termálfürdő FC Tiszaújváros vendégeként lép pályára.