Hírek

PUTNOKFC.HU

Kapussal erősödött a keret – Nyirati András a Putnok FC új hálóőre

Csapatunk új erősítése Nyirati András, kapus. 2001. március 28-án született. Vácon kezdett futballozni, majd a Vasas Kubala Akadémiához került, később egészen U19-es koráig az UTE labdarúgója volt. Felnőtt karrierjét az NB3 közép csoportjában szereplő  Rákosmente FC-nél kezdte, ahol a legutóbbi két szezonját is töltötte.

Nyirati András

Nagyon örültem a Putnok FC megkeresésének. A fejlődésem szempontjából úgy érzem a lehető legjobb helyre kerültem. Tetszik, amit a klub képvisel és hogy a csapat nagyon fiatalos. Szeretnék minél többet fejlődni és védeni, úgy gondolom itt minden feltétel adott lesz hozzá. Bízom benne, hogy el fogom érni az egyéni céljaimat, és a csapatnak is minél nagyobb hasznára tudok lenni.” – nyilatkozta honlapunknak új igazolásunk.

A Putnok FC kapusedzője Szabó Ádám szerint egy jó képességű, kiváló adottságokkal rendelkező fiatal hálóőr csatlakozik csapatunkhoz András személyében.

Andris személyében egy fiatal, energikus és képzett kapus érkezett hozzánk. Minden adottsága meg van ahhoz,hogy magasabb szintre jusson. Ez is a célja. Bírja és igényli a kemény munkát. Örülök, hogy csatlakozott hozzánk.