Hírek

PUTNOKFC.HU

Erősítés a támadósorban – Galacs Erik Putnokon folytatja

A bajnoki szezonkezdet előtt nem sokkal Galacs Erik személyében újabb erősítés csatlakozott a Putnok FC keretéhez. Erik 2000. július 29-én született. Fiatal kora ellenére nagy rutinnal rendelkező játékos, megfordult a Grosics Akadémiánál, majd profi szerződéssel a Videoton csapatához került. Utánpótlás korából kétszeres gólkirályi címmel és válogatott bemutatkozással büszkélkedhet. A Tiszakécske csapatával NB3-as bajnoki címet ünnepelhetett és pályára lépett a csapat színeiben a Merkantil Bank Ligában is. A legutóbbi szezonban a Veszprém csapatával végzett az NB3 Nyugati csoportjának harmadik helyén.

Galacs Erik

Azért választottam a Putnokot, mert egy fiatal motivált csapatot valamint stábot ismertem meg. Egyeznek a céljaink, a Putnok szeretne előrébb lépni a bajnokságban, én pedig úgy érzem tudok ebben segíteni.” – mondta el honlapunk megkeresésére fiatal támadónk

Szala Ákos edző kiemelte, hogy a fiatal támadó érkezésével tovább nőttek a variációs lehetőségek, valamint az egészséges versenyhelyzet is segítheti a csapat eredményességét.

Erikkel teljes a támadó sorunk is mostmár. Abszolút beleillik a mi stílusunkba, rendkívül gyors játékos, aki az asszisztok mellett gólokat is tud szerezni. Két éve megnyerte a harmadosztalyt, most pedig a harmadik helyen zárt előző csapatával. Érkezésével tovább nőttek a variációs lehetőségeink és egészséges, de komoly versenyhelyzet alakul ki a támadóink között, ami a célunk is volt minden egyes poszton.”