Hírek

PUTNOKFC.HU

Jó iramú mérkőzésen szereztünk pontot Kisvárdán

Március 12-én a 25. fordulójához érkezett az NBIII labdarúgó bajnokság. Csapatunk ezúttal szombaton lépett pályára, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében a Kisvárda Master Good II. csapata ellen. Napos, azonban hideg idő várta a csapatokat a Várkerti Sporttelepen.

Nem kezdődött eseménytelenül a forduló nyitómeccse, sajnos azonban a gyors történések nem nekünk kedveztek, a 4. percben egy jobb szélen futó támadás végén 16-ról Czene Zalán lőtte ki védhetetlenül a hosszú felsőt. (1-0) Szerencsére csapatunkat nem törte meg a korai gól, negyed óra meddő mezőnyjáték következett, majd egyre inkább magunkhoz ragadtuk az irányítást. A 26. percben Szics robogott el a bal szélen, betört a büntető területen belülre, beadásába pedig hiába ért bele egy hazai védő az utat talált Nagy Zsolthoz, aki közelről egalizált. (1-1) Lendületben maradtunk, és néhány formás támadással többször veszélyesen kerültünk a Kisvárda kapuja elé. Akadt azonban dolga Cserepkának is, kapusunk azonban jól állta a sarat. A félidő hajrájában a 41. percben egy baloldali szöglet után Bokor Márk érkezett a rövidnél, ezzel újra vezetéshez juttatva a hazai alakulatot. (2-1). Ezzel az eredménnyel vonulhattak a csapatok a félidei pihenőre.

A második félidő első részében javarész mezőnyjáték folyt, egyik csapat sem tudott komolyabb lehetőséget kialakítani az ellenfél kapuja előtt. A 66. percben aztán Nádimov indította a félpálya közepéről a tizenhatoson belülre Katona Bencét, aki harcos és remek labdaátvétel után a kapussal szemben állt és lőtte el mellette a labdát, újra egalizálva ezzel az eredményt.(2-2) A hátralévő játékidőben Katona Bence harcossága több alkalommal vezetett veszélyes vendég akcióhoz, újabb gólt azonban már sem mi, sem pedig a Kisvárda nem szerzett.

Küzdelmes mérkőzésen sikerült tehát pontot szereznünk Kisvárdán, ahol a találkozó összképét és a helyzeteket tekintve reálisnak mondható a pontosztozkodás.

A tavaszi szezon eddigi legjobb játékával szereztünk pontot a jó erőkből álló hazai csapat ellen. Kulturált, nagyon jó iramú mérkőzést játszottunk. A 20. perctől mezőnyben ellenfelünk fölé nőttünk, de eldőlhetett volna mindkét csapat javára a mérkőzés. Végre azt az arcát láttam a csapatomnak, amit ismerek és szeretek.” – értékelt a lefújást követően Szala Ákos vezetőedző

Kisvárda Master Good IIPutnok FC: 2-2 (2-1) (Czene, Bokor ill. Nagy, Katona)

Putnok FC: Cserepka – Gellén, Sághy, Nádimov, Nagy (Riznicsenkó (67’)), Katona, Buda (Csutora (79’)), Szics, Dobrovolszki, Hadházi, Fülöp (Juhos (59’))

Kisvárda II: Hotra – Avetisyan, Sikorszki, Bokor, Puporka (Perevuznik (71’)), Czene, Bíró, Szentes (Gritsu (86’)), Kiriukhin (Kotroczó (71’)), Králik, Ötvös

Leave a Reply