Hírek

PUTNOKFC.HU

Hazain folytatjuk az Eger ellen a 26. fordulóban

Március 20-án ismét hazai bajnokival folytatódik az NBIII Keleti csoportjának küzdelemsorozata a Putnok FC számára. Vasárnap délután az Eger SE együttese vizitál a Várady Béla Sportközpontban.

A bajnoki tabella jelenleg 13. helyén tanyázó hevesi alakulat az utóbbi fordulókban mondhatni „elkapta a fonalat”, hiszen az idei naptári év öt összecsapásából három alakalommal győztesen hagyhatták el a gyepszőnyeget, egyszer játszottak döntetlent és mindössze egyszer szenvedtek vereséget.

Ősszel mondhatjuk jól ment az Eger ellen, előbb Mol Magyar Kupa találkozón, majd a bajnokság hetedik fordulójában, szeptember 12-én bajnoki összecsapáson is a Putnok FC győzedelmeskedett, mindkétszer idegenben sikerült legyőzni ellenfelünket.

A futballban azonban minden mérkőzés más és bár jó szériát mutat az Eger, a hétvégi Kisvárda elleni teljesítményre azért már lehet alapozni Szala Ákos tanítványainak.

Ősszel mindkét tétmérkőzésünkön egy teljesen más Eger ellen szereztünk két győzelmet. Azóta véleményem szerint csapatszinten sokat léptek előre. Meg szeretnénk nyerni ennek ellenére a harmadik összecsapásunkat is. Könnyű mérkőzés biztosan nem lesz, de ha a héten gyakorolt szituációkat meg tudjuk valósítani és győztes mentalitással lépünk pályára, akkor azt gondolom itthon tudjuk tartani a három pontot. A helyzetünket nem könnyíti meg, hogy a múlt heti kezdő csapatunkból ketten az eltiltás sorsára jutottak, illetve több sérültünk is van. Ezzel együtt bátran hozzá merek nyúlni a keret összes tagjához, bízom bennük. Aki nem volt kezdő, itt a lehetőség, hogy megmutassa magát.” – nyilatkozta a mérkőzést megelőzően Szala Ákos vezetőedző

A jó erőkből álló Kisvárda ellen szerzett pozitív impulzust adott a csapatnak, így játékosaink is várják a hétvégi mérkőzést.

Mindenképp ad egy lökést a csapatnak a Várdai pontszerzés és a játékunk is mutatja az irányt, amely felé kell hogy haladjunk. Van egy egy kis hiányérzetünk a múlt heti mérkőzés után, de megyünk tovább, készülünk a következő meccsre. Hajtós jó meccsre számítok az Eger ellen, megpróbáljuk kihasználni a gyenge pontjaikat, és ha a Várdán nyújtott játékunkat is hozzá tudjuk tenni biztos vagyok benne, hogy győztesen hagyjuk el a pályát és örömöt tudunk szerezni a szurkolóinknak.” – mondta el a találkozó előtt csapatunk játékosa Nádimov Norbert.

Putnok FC – Eger SE – 2022.03.20. – 14:00

Várady Béla Sportközpont, Putnok