Hírek

PUTNOKFC.HU

Játékosaink a bajnoki évadról

Természetesen csapatunk néhány játékosát is megkerestük, hogy értékeljék a szezont. Közösségről, az idényről, egyéni fejlődésükről és persze jövőbeli terveikről érdeklődtünk a Putnok FC öt labdarúgójánál.

Dobrovolskyi Zhenya:

Dobrovolskyi Zhenya

Úgy gondolom, nem rossz szezont tudhatunk magunk mögött. Teljesen új csapatunk volt és az első tíz bajnoki nem úgy alakult ahogy szerettük volna, ez látszik is a tabellán, de a következő mérkőzéseken úgy gondolom, nem rossz eredményeket értünk el. A legkisebb cél a bennmaradás volt, ezért szerintem ennek a csapatnak nem rossz teljesítmény a nyolcadik hely, de többre vagyunk képesek, amit a következő szezonban szeretnénk is bebizonyítani. Nagyon örülök, hogy pont ehhez a csapathoz kerültem, ahol nem csak jó játékosok vannak, de remek emberek is. Egy év alatt egy család lettünk és nagyon büszke vagyok arra, hogy a csapatkapitánya lehetek ennek az együttesnek. Jók a körülmények a fejlődéshez, jók a pályák, az edzés folyamatok és a regenerálás, ezért jó döntést hoztam. Jó irányba haladunk, most nem az lesz a célunk, hogy bennmaradjunk, hanem a top öt, vagy akár a dobogó is. Ez a csapat képes erre. Részemről mindent megtettem, minden erőmet beleadtam a csapatért és azért, hogy elérjük a céljainkat.

Katona Bence:

Katona Bence

– Én úgy gondolom, hogy az első tíz forduló kellett neki, hogy összeszokjunk, de utána egy-két meccset leszámítva jó teljesítményt nyújtott a csapat. A bajnokság előtt a tizenhat góllal elégedett lettem volna, úgyhogy nem panaszkodok, bár lehetett volna ez több is. Sokkal jobban sikerült ez a szezonom mint az előző, aminek legjobban örülök, hogy egyszer sem voltam sérült. Szerintem reális a nyolcadik hely. Voltak olyan meccsek, amit kis szerencsével nyertünk meg, viszont volt olyan is amikor mi voltunk a jobbak és mégsem sikerült a győzelem. Nagyon jó hangulat alakult ki az öltözőben, nem voltak klikkek szerintem, pedig teljesen új csapatot kellett építeni a múlt nyáron. Az edzések jók és a legfontosabb az a sok győztes meccs. Idén jellemző volt ránk, hogy egy kis időre belealudtunk a mérkőzésekbe és ilyenkor el is ment egy-egy találkozó, ezeket mindenképpen el kell felejteni, nekem pedig a jobb helyzetkihasználásra kell odafigyelnem. Nagyon szeretek Putnokon futballozni, a következő évet is itt töltöm.

Buda Péter:

Buda Péter

– Szerintem elég jól sikerült a szezonunk, nagyon fiatal csapatunk volt és ez az elején meg is látszott, a csapat hetven-nyolcvan százalékának ez volt az első szezonja az NBIII-ban. A nyolcadik pozíciót reálisnak tartom. Ami engem illet három gól mellett sikerült adnom nyolc gólpasszot ami szerintem elsőre jó teljesítmény, persze nem vagyok teljesen megelégedve, mert lehetett volna több is. Sikerült fejlődnöm emberileg és fizikálisan is. Jó döntés volt ide igazolni a fejlődésem szempontjából, mivel nagyszerű embereket ismertem meg, akikre mindig lehet számítani. Csapat szinten türelmesebben kell játszani, mivel fiatal a csapat sok olyan meccs volt amikor kapkodtunk, rohantunk előre, aminek megvolt a hátránya mivel nem foglalkoztunk a védekezéssel. Magamtól pedig több gólpasszt és gólt várok el hogy segítsek a csapatnak megnyerni a meccseket.

Nagy Zsolt:

Nagy Zsolt

Úgy gondolom erőn felüli teljesítményt nyújtottunk a tavalyhoz képest. Sokkal több van bennünk mint a nyolcadik pozíció, azon fogunk dolgozni, hogy ezt jövőre meg is mutassuk. Az egyik legjobb szezonom a pályafutásom során, mint karakter és mint játékos is sikerült fejlődnöm. Jövőre sokkal többet kell kihozni magunkból. Egységes a csapat és mindenki segíti a másikat akármilyen gond lenne, úgy a pályán, mint a pályán kívül is, ez sokszor látszott a meccseken is. Tanulni kell a saját hibáinkból, hogy legközelebb ezek ne fordulhassanak elő. A jövőben is szeretném erősíteni a csapatot és húsz gólt lőni.

Sághy Félix:

Sághy Félix

Szerintem végig kiegyensúlyozott, jó teljesítményt nyújtottunk, felülmúltuk a várakozásokat és egy egész szép évet tudhatunk magunk mögött. Úgy vélem, hogy a klubon belül mindenki büszke lehet erre a szezonra. A tavalyi évemhez képest stabilabban és jobban sikerült teljesítenem, elégedett vagyok az ez évi teljesítményemmel. Talán keménységben sikerült a legtöbbet fejlődnöm. Reálisnak ítélem a nyolcadik helyet. Remek közösség van itt Putnokon, minden játékos ilyen közösségbe szeretne tartozni. A harmadosztályt meghazudtoló edzésmunkát végeztünk egész évben, ami meg is mutatkozott szerintem a meccseken. Azért volt jó döntés ide igazolni, mert mindenki vagy NBIII-as kieső csapatból vagy megyei első osztályból igazolt ide és közösen, együtt tudtunk szintet lépni ebben a szezonban. Ha kicsit rutinosabbak lettünk volna, tudtunk volna még pontot/pontokat szerezni olyan meccseken, amiken nem sikerült, ebben kell majd fejlődnünk. Az a célom, hogy a legjobb öt csapat között legyünk a következő bajnokságban.