Hírek

PUTNOKFC.HU

Előre az álmunkért – a DVTK II ellen mérkőzünk vasárnap

Mindössze négy mérkőzés maradt az NB3 labdarúgó bajnokság idei szezonjából, április utolsó napján pedig a 35. forduló mérkőzéseivel tovább csökken ez a szám. A Putnok FC csapata újra hazai pályán léphet gyepre, vármegyei riválisunk a DVTK II csapata érkezik a Várady Béla Sportközpontba a 16 órától kezdődő összecsapásra.

Sűrű héten vannak túl a csapatok, hiszen hét nap leforgása alatt a bajnokság során már többedszer kell három mérkőzésen bizonyítani. A középmezőnyben, egészen pontosan a 11. helyen található DVTK tartalék számára nem sikerült túl fényesen a mögöttünk hagyott egy hetes periódus első két mérkőzése, hiszen előbb súlyos vereségbe szaladtak bele otthon a Debrecen II ellen (1-5), majd hét közben Angyalföldön szereztek egy pontot. (1-1) A sűrű mezőnyben a jelenleg 46 ponttal rendelkező DVTK tartalék egy jó hajrával még akár a tízbe is befuthat, de a hátuk mögött is sorakoznak ám, hiszen egy meccsen belül behozható hátránnyal négy csapat is a nyakukon liheg. Kicsit korábbra tekintve azért jobb formát mutatott a piros-fehér alakulat a Hatvan, a Békéscsaba II és a Füzesgyarmat legyőzése előzi meg számukra az elmúlt egy hét negatív szériáját. Egy fiatal, pörgős futballt játszó csapat a Diósgyőri fakó, akik képesek bárki ellen a jó eredményre, vagy akár esetleges meglepetésekre, ezt a bajnokság során többször bizonyították is.

Nálunk viszont más a helyzet, a előző két bajnokin hat pontot szereztük, előbb itthon a Vasas II, majd idegenben a Hajdúszoboszló ellenében sikerült győztesen elhagynunk a játékteret. Ez a két mérkőzés, valamint a további párharcok eredményeinek alakulása pedig azt eredményezte, hogy négy mérkőzéssel a vége előtt tíz pont az előnyünk a dobogó alsó fokáért nagy harcban lévő Körösladány, DEAC duó, valamint 12 pont a Loki második csapata előtt. Egy győzelem, mindössze ennyi és a matekozásnak nincs több jelentősége a szezon folyamán. Egy győzelem és egy álom valósulhat meg, egy olyan álom, amelyért az egész szezon folyamán dolgozott a szakmai stáb, a játékosok és a háttérben dolgozók, egyszóval a csapat. A Diósgyőr ellen itt az első lehetőség, hogy felkerüljön a pont az „i”-re, játékosaink pedig biztosak lehetünk abban, hogy mindent el is fognak követni a győzelemért.

Utolsó előtti hazai mérkőzésünk következik. Bízom benne, hogy sok néző látogat ki a mérkőzésre és megkapja a csapat a kellő tiszteletet. Keményen dolgozunk napról- napra Putnok város dicsőségéért. Az ellenfelünk helyezése nem reálisan a tabellán, remekül szervezett csapat látogat hozzánk vasárnap. Szeretnénk minél előbb bebiztosítani a második helyezést a tabellán, ami óriási sportszakmai siker lenne. Szenvedélyre, fegyelmezettségre és megalkuvást nem tűrő mentalitásra lesz szükségünk ahhoz most is, hogy nyerni tudjunk.” – mondta el a mérkőzést megelőzően honlapunknak Szala Ákos vezetőedző

Játékosaink motiváltan várják a folytatást és szeretnék már a hétvégén bebiztosítani a szezon végi második helyet. Mindenki tisztában van ugyanakkor azzal, hogy nem lesz egyszerű a DVTK II elleni összecsapás és valamennyi játékosunktól a maximum kell a győzelemhez.

A DVTK II fiatal csapat, akik képesek kulturált, jó futballt játszani. Nekünk több szempontból is fontos mérkőzés lesz a vasárnapi, egy kisebb hullámvölgyben voltunk az eredményeket illetően, végre azt érzem, hogy kijött belőle a csapat az elmúlt két győzelemmel. Nagyon jó a hangulat és bizonyította a csapat minden tagja, hogy lehet rá számítani. Ezen kívül bebiztosíthatjuk a tabellán elfoglalt második helyünket, amiért egész évben dolgozott a stáb és a játékosok. Harmad sorban pedig hazai pályán minden meccsen győzelem a cél. Remélem sokan látogatnak ki a csapatot buzdítani.” – mondta el megkeresésünkre játékosunk Lőrincz Attila.

Vasárnap 16 órától Putnok FC – DVTK II, érdemes kilátogatni és biztatni, segíteni a csapatot a közös cél elérése érdekében.

Mérkőzés felvezető cikkünk zárásaként felhívnánk a Tisztelt Vendég szurkolók figyelmét, hogy a DVTK II szurkolói számára fenntartott szektor a stadion Thomori út felőli bejáratánál közelíthető meg, ahol a személyautóval érkező szurkolók számára parkolási lehetőség is biztosított.