Hírek

PUTNOKFC.HU

Döntetlen az Eger ellen

Március 20-án a bajnokság 26. fordulójában az Eger SE együttesét fogadta csapatunk a Várady Béla Sportközpontban. A jó formában érkező Hevesiek ellen várható volt, hogy nem lesz könnyű mérkőzés és ez a teljes 90 perc alatt be is bizonyosodott. A találkozó első fél órája gyakorlatilag helyzetek nélküli mezőnyjátékkal telt, majd a 30. perc környékén egy helyzet itt, egy helyzet ott, gólt azonban továbbra sem láthatott a kilátogató publikum. Az első 45 perc hátralévő idejében egyre inkább a hazai csapat akarata érvényesült, gólig azonban ekkor sem sikerült eljutnunk.

Gól nélküli döntetlennel rugaszkodtak neki a csapatok a második játékrésznek is, ahol továbbra is a taktika, a mezőnyjáték és a küzdelem dominált. Néhány helyzetig ebben a félidőben is eljutottak a csapatok, gólt azonban sem hazai, sem pedig vendég oldalon nem sikerült szerezni a csapatoknak.

A 87. percben Sághy Félix jutott sajnálatos módon második sárgával a kiállítás sorsára, a 93. percben pedig a vendégek játékosának Pál Szabolcsnak a szabálytalansága borzolta a szurkolók idegeit, amiért a játékvezető mindössze sárga lapot adott.

Az első félidőben taktikailag mindent véghez tudtunk vinni amit elterveztünk, nem kaptunk újat az Eger csapatától, csak amit vártunk. El kellett volna döntsük a mérkőzést ebben a szakaszban, de az utolsó passzainkba hibák csúsztak. A második félidőben elfogytunk, eltiltottjaink és sérültjeink miatt nem tudtunk érdemben belenyúlni a mérkőzésbe , de a játékban így is a mi akartunk érvényesült. Jövőhétre van újabb három eltiltottunk, de megpróbáljuk kihozni a maximumot a soron következő három mérkőzésünkből is, ahol a bajnokság top csapatai várnak ránk.” – értékelt a lefújást követően Szala Ákos vezetőedző

Putnok FC – Eger SE: 0-0

Putnok FC: Cserepka – Gellén, Sághy, Nádimov (Petrecsko (46′)), Nagy (Fülöp (88′)), Katona, Buda, Csutora (Riznicsenkó (71′)), Dobrovolszki, Juhos (Laczkó (46′)), Sramkó

Eger SE: Fedinisinec – Hadnagy, Valkay, Vajda (Dobler (85′)), Nagy-Kolozsvári, Nagy (Pál (59′)), Debreceni, Rébék, Juhász (Lencsés (74′)), Hegedűs, Berki (Medveczki (59′))

Folytatás egy hét múlva idegenben a Tiszaújváros ellen.