Hírek

PUTNOKFC.HU

Döntetlen a listavezető ellen

Október 16-án, a bajnokság 13. fordulójában a listavezető BVSC-Zugló vizitált a Várady Béla Sportközpontban. Remek futball idő, ideális körülmények és egy nagyszerű játéktér várta a 13 órakor kezdődő összecsapás résztvevőit.

Nagyszerűen kezdte a mérkőzést a hazai csapat, a találkozó első negyed órájában nagy elánnal, lendületesen, szép támadásokat vezetve két nagy helyzetig is eljutott a Putnok FC, ezek azonban sajnos kimaradtak. A 32. percben egy vendég támadás végén a játékvezető a büntető pontra mutatott, a megítélt tizenegyest pedig Szilágyi értékesítette. (0-1) A vendégek a vezető találat után átvették a kezdeményezést, többször kerültek veszélyes szituációban a kapunk elé, Pápai Krisztián azonban minden esetben résen volt, így egy gólos hátrányban mehettünk a szünetre.

A második játékrészre aztán a találkozó elején látott Putnok FC tért vissza, újra jól szervezetten játszott a csapat, ennek pedig szerencsére hamar eredménye is lett. Az 51. percben a Putnoki csapat is büntetőhöz jutott, amit csapatkapitányunk Dobrovolskyi Zhenya magabiztosan értékesített. (1-1) Egyenlítő gólunkat követően is mi birtokoltuk többet a labdát, mi tűntünk a mai napon a szervezettebb csapatnak. A második játékrész teljes ideje alatt a Putnok FC játékosai magabiztosan kontrollálták a mérkőzést, remek védekezésünknek köszönhetően a BVSC komolyabb helyzetet nem tudott kialakítani a második negyvenöt percben. Gólt azonban sajnos már mi sem szereztünk, így 1-1-es döntetlennel ért véget a mérkőzés, amelyről elmondhatjuk hogy legalább egyenlő partnerei voltunk a Keleti csoport listavezetőjének.

Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, de mind a két ziccerünk kimaradt. A semmiből egy véleményes tizenegyessel vezetést szerzett az ellenfél és el kell ismerni a szünetig át is vették a játék irányítását. A második félidőben olyan játékosokat láttam a csapatomban, akik tűzbe mennek egymásért és nem ismernek elveszett labdát. Nem vagyok teljesen elégedett az egy ponttal, de ezt a vendég csapat is elmondhatja magáról. Sajnos a kínálkozó lehetőségekkel nem éltünk, ezzel nem vagyok elégedett. Összességében fegyelmezettek voltunk és kompaktak. A befejezésekkel volt hiányérzetem.” – értékelt a találkozó után Szala Ákos edző

Putnok FC – BVSC-Zugló: 1-1 (0-1) (Dobrovolskyi ill. Szilágyi)

Putnok FC: Pápai – Gellén, Sághy, Galacs (Nadimov), Nagy (Petrecsko), Sramkó (Csutora), Katona, Buda (Fülöp), Vajda (Komári), Dobrovolskyi, Nemes

BVSC: Kovács – Májer (Tóth K.), Nádor (Zöld), Nagy, Szilágyi, Kelemen (Horváth), Tóth L., Benkő-Bíró, Tamási, Balogh (Reizinger), Tóth K.