Hírek

PUTNOKFC.HU

A szezon utolsó hazai bajnokijára készülünk – riportsorozat játékosainkkal – Pápai Krisztián

Közeledünk a 2022/23-as bajnoki évad végéhez, hiszen már csak két forduló maradt hátra az NB3 labdarúgó bajnokság idei kiírásából. Hétvégén május 14-én, a bajnokság 37. fordulójában utolsó alkalommal lép hazai pályán gyepre a Putnok FC csapata. A Tiszafüred elleni mérkőzés előtt a héten játékosainkat kértük, hogy értékeljék a magunk mögött hagyott időszakot és üzenjenek szurkolóinknak. A mérkőzés előtt naponta megjelenő riportsorozatunkban első megszólalóként a PFC hálóőre, Pápai Krisztián jut szóhoz:

A mögöttünk hagyott időszak egy hosszú menet volt, amiben néha akadtak kisebb hullámvölgyek, de a sok munka úgy gondolom, hogy meghozta a gyümölcsét. Szezon előtt kevesen gondolták volna, hogy az utolsó forduló végeztével a Putnok FC a tabella második helyén fog tanyázni.

Nagyon jó érzéssel tölt el, hogy ennek a közösségnek a tagja lehetek, sok tehetséges játékos és még több jó személyiség alkotja ezt a csapatot és úgy érzem, hogy ez az elért eredmény számunkra még csak valami jónak a kezdete lehet a jövőre nézve.

Szeretném megköszönni a biztatást azoknak a szurkolóknak, akik az egész szezon folyamán mellettünk álltak, és szeretném megkérni azokat az embereket akik tehetik, látogassanak ki az utolsó hazai mérkőzésünkre és szurkoljanak a csapatnak, mert úgy érzem, hogy megérdemlik a srácok az egész éves munkájukért.”

Május 14-én az utolsó hazaiján lép tehát pályára a Putnok FC a jelenleg zajló bajnoki évadban. A vasárnap 17 órától kezdődő Tiszafüred elleni összecsapásra A BELÉPÉS INGYENES!