Hírek

PUTNOKFC.HU

Győzelem az Iváncsa elleni felkészülésin

Február 10-én 13 órától az NB3 Dél-Nyugati csoport listavezetője, az Iváncsa KSE elleni idegenbeli összecsapással folytatódott a Putnok FC felkészülési mérkőzéseink sorozata. Habár a két csoport listavezetőjének találkozója rangadóként is helytáll, a felkészülés ezen szakaszában természetesen továbbra sem az eredmény a legfontosabb. A jó erőkből álló ellenféllel szemben Szala Ákos és csapata ezúttal is hasznos tapasztalattal gazdagodtak az egyre közeledő bajnoki folytatást megelőzően. Ami az aktuális mérkőzést illeti egy jó iramú, hajtós meccset játszottak egymás ellen a csapatok, ahol a játékidő jelentős részében a Putnok FC irányított.

Iváncsa KSE – Putnok FC: 1-2 (Korbély, Lőrincz)

Viszonylag kis létszámú kerettel érkeztünk, hogy 90 perces terhelést tudjunk adni a legtöbb játékosunknak. Az első félidőben jó futballt játszottunk. A mérkőzés utolsó harmadában kezdtünk fáradni és át is vette a mérkőzés irányítását a hazai csapat, de ezt így is terveztük, mert eddig 60 perces meccsterhelésnél jártunk a felkészülés során. Ennek ellenére sokszor eljutottunk az ellenfél kapuja elé ebben az időszakban is. Összességében elérte a célját a mai mérkőzés, egy kimondottan erős ellenfél ellen megfelelő terhelést kaptak a játékosok.” – nyilatkozta a lefújást követően Szala Ákos vezetőedző

Csapatunk számára még két felkészülési találkozó van hátra. Február 16-án zárt kapus mérkőzésen csapunk össze idegenben az első osztályú DVTK csapatával, majd egy héttel a bajnoki rajt előtt az MTK Budapest II vendégeként zárjuk a barátságos mérkőzések sorozatát.