Hírek

PUTNOKFC.HU

Folytatják a megkezdett munkát – Szala Ákos és szakmai stábja továbbra is a Putnok FC-nél tevékenykedik

Nagyszerű hírrel szolgálhatunk a Putnok FC szurkolóinak, hiszen lezárultak az egyeztetések a csapat vezetősége és szakmai stábja között. A tárgyalások sikeresnek bizonyultak, így teljes mértékben biztossá vált, hogy Szala Ákos edző és szakmai csapata Putnokon folytatja munkásságát.

A csapatot az előző szezon kezdete előtt átvevő szakmai stáb kiváló munkát végzett az előző idény folyamán, így a vezetőség egyöntetűen szerette volna, ha folytatják a megkezdett munkát.

Örömteli, hogy minden stábtagom és én is megegyeztem a folytatásról, így június 22-én velünk kezdődik a felkészülés Putnokon. Voltak anyagilag vonzóbb megkereséseink más kluboktól, de befejezetlen projektnek érezzük a putnoki munkánkat és ezt a csapatot, némileg megerősítve, még tudjuk fejleszteni. Jó helyen vagyunk fejlődésünk szempontjából mi is. Remek körülmények között dolgozunk, remek emberekkel, remek játékosokkal. Szeretnénk megcélozni az első öt hely egyikét. Tudjuk, hogy ehhez egy-két poszton erősítenünk kell, de erre ígéretet kaptunk a vezetőségtől. Felkészülési programunk teljes. Jövő héttől elkezdjük adagolni a terhelést és huszonkettedikén kezdjük a közös felkészülést a következő szezonra.” – mondta el megkeresésünkre Szala Ákos edző

Minden adott tehát a sikeres folytatáshoz és a kitűzött célok megvalósításához, melyhez honlapunk szerkesztősége sok sikert kíván!