Hírek

PUTNOKFC.HU

Hatvanba utazunk a hétvégi fordulóban

Vasárnap már a 11. fordulójához érkezik a Magyar labdarúgó harmadosztály 2024/2025-ös kiírásának küzdelemsorozata. A Putnok FC október 13-án idegenben, az FC Hatvan otthonában folytatja a pontvadászatot.

A bajnoki tabella 9. helyéről várja a hétvégi folytatást az FC Hatvan csapata. Eddig összegyűjtött 13 pontjukat 3 győzelem, 4 döntetlen és 3 vereség után sikerült megszerezni. Érdemes azonban Spisljak Zoran csapata esetében kicsit bővebben a számok mögé nézni, hiszen a Hatvaniak olyan csapatokat győztek le idén, mint a jelenleg a tabella második helyén álló Tiszafüred, vagy a legutóbbi fordulóban épp a listavezető DEAC. Egy főleg fiatalokból álló együttes az FC Hatvan, kiegészülve rutinos labdarúgókkal, ez az egyveleg pedig egy jó erőkből álló keretet, egy harcos társaságot eredményez, akik bármelyik csapatra veszélyesek lehetnek.

A PFC a tabella 6. helyéről várja a vasárnapi kezdő sípszót, az előző heti győztes rangadó után. Reméljük, hogy a Karcag legyőzése olyan önbizalmat és lendületet ad a csapatnak, amely a hétvégi bajnokira is kitart és újabb három ponttal sikerül zárkózni az élmezőnyhöz. Ahogy azt már korábban többször is leírtuk, a csapat játéka, a mentalitás többségében a rosszabbul sikerülő meccseken is rendben volt, bízunk abban, hogy ezúttal a helyzetkihasználás is rendben lesz. Két jó csapat találkozóján minden adott lehet tehát egy színvonalas mérkőzéshez is, melyen játékosaink mindent megtesznek azért, hogy győztesen hagyhassák el a pályát.

Nagyon koncentráltan, fegyelmezetten kell pályára lépjünk az első perctől kezdve, mert egy szervezett, bátor, minden ellenfélre veszélyes csapathoz utazunk. Megverték az első két helyezettet, ez elég figyelmeztető jel számunkra. Egy komoly rangadót nyertünk meg múlthéten a Karcag ellen, ebből lehet és kell is erőt merítenünk. Azokat a szemeket láttam a meccs után és a hét folyamán, amire szükségünk van a hétvégén is. Minden egyes pályán a győzelemért lépünk pályára, ez most sem változik. Alázatra és szenvedélyre lesz most is szükségünk a taktikai fegyelmezettség mellett a győzelemhez.” – mondta el megkeresésünkre Szala Ákos vezetőedző