Hírek

PUTNOKFC.HU

Vármegyei rangadóval folytatjuk a bajnokságot

Vármegyei rangadóval folytatódik csapatunk számára a bajnokság szeptember 29-én. Az Észak-Keleti csoport 9. fordulójában Szala Ákos alakulata idegenben, a Bacsó Beton-Cigánd SE együttesével mérkőzik.

Az előző kiírás arany és ezüstérmes csapatai csapnak össze vasárnap Cigándon. A tavalyi második Cigánd jelenleg a nyolcadik, a bajnoki címvédő PFC pedig a negyedik helyről várja a vármegyei derbit. Nem kezdte jól az idényt a Cigánd, hiszen egy Kisvárda II elleni döntetlen után két vereség következett számukra, az első győzelmüket csak a negyedik fordulóban tudták megszerezni a Diósgyőr II otthonában. Ez a győzelem viszont lendületet adott a csapatnak, hiszen sorozatban három sikert könyvelhetett el a borsodi rivális. A legutóbbi két fordulóban azonban ismét csak egy pontot sikerült szerezni Igor Bogdanovic tanítványainak, a Nyíregyháza II elleni döntetlent követően az előző héten a DEAC-tól szenvedtek egy gólos vereséget a mérkőzés hajrájában.

Sormintát vett a Putnok FC eredmény mutatója a magunk mögött hagyott öt bajnoki találkozón (GY – V – GY – V – GY), ám reméljük a hétvégén ez a sorminta megszakad és újra három ponttal a zsebünkben tudunk a közvetlen élmezőnyben maradni. Az előző héten aratott négy gólos Füzesabony elleni siker kellő lökést adhat ehhez, noha jól tudja mindenki, hogy a mutatott játék terén a vármegyei rangadón többre lesz szükség. Szokott módon zajlik a héten a csapat felkészülése a soron következő összecsapásra, mindenki motiváltan és nagyon elszántan várja a Cigánd elleni rangadót.

Nagyon várjuk már a mérkőzést. Bármelyik ellenféllel játszanánk nagyon várnánk, mert imádjuk ezt a sportot, a futball a mi életünk és most újra számot adhatunk tudásunkról. A Cigánd csapata volt az előző szezonban az elsőszámú üldözőnk. Meglátjuk hogyan alakul ebben a szezonban az első összecsapásunk. Látom a csapatomat a mindennapokban és jó ütembe fejlődik az egyéni és csapatjátékunk is. Egyre bátrabbak a játékosok, egyre bátrabban merik megmutatni a saját maguk legjobb verzióját a pályán. Ebből adódóan  folyamatosan emelkedik a játékunk színvonala és sebessége. Örömmel tölt el amilyen tempóban edzünk, ezt kell a hétvégén kivinnünk a pályára is. Jó játékosokból áll az ellenfél csapata is és egy színvonalas meccsre számítok. Első perctől kezdve a saját szintünkön kell játszanunk a saját játékunkat.” – nyilatkozta a mérkőzést megelőzően Szala Ákos vezetőedző