Hírek

“PUTNOKFC.HU A HÍREK OTTHONA”

VEZETTÜNK, EGYENLÍTETTÜNK, VÉGÜL KIKAPTUNK…

Nem sikerült a hőn áhított bravúr, a Jászberény legyőzése. Ma délután mindent megtettünk a három pont begyűjtéséért a jászsági megyeszékhelyen, de hiába. Tóth Szabolcs góljával mi szereztük meg a vezetést, de bő negyedórával később jött a hazai egyenlítés. A második játékrészben a Jászberény megfordította az eredményt, de a 84. percben Tucsa Róbert révén egalizáltunk. A rendes játékidő letelte előtt 3 perccel harmadszor is betalált a Jászberény amire már nem maradt válaszunk. Sőt, hogy a szegény embert az ág is húzza mondás érvényesüljön, Nyitrai Dávid második sárgával a kiállítás sorsára jutott.

A végeredmény: Jászberényi FC – Putnok FC 3-2.

JászberényiFC-PutnokFC2

ÖSSZEÁLLÍTÁSOK

A múlt heti kezdőhöz képest annyi változást eszközölt Kriston István vezetőedző, hogy Kismarton Balázs helyett a visszatérő Katona Bence játszott elől, Zimányi Ádám sérülése miatt csak kispadozott, Tucsa Róbert viszont ott volt a védelem tengelyében. Nyisalovits Donát játszott a jobb szélen, míg Nyitrai Dávid a középpályán kapott lehetőséget.

J-P

TABELLA

A tabella elején továbbra is négyes holtversenyt láthatunk. Az 5. forduló után az élen a Tiszaújváros áll. A Putnok FC veresége ellenére maradt a 12. helyen.

Tabella 5

EREDMÉNYEK

A fordulóban a TOP6 minden csapatának meg kellett izzadnia a győzelemért, de végül nyert a Jászberény, a Tiszaújváros, a Cegléd, a Debreceni EAC, az ESMTK és a Füzesgyarmat is. Az alsóházban fontos három pontot szerzett az Eger, ikszelt a Balassagyarmat és az Ózd.

5. forduló eredmények

Válasz írása