Hírek

PUTNOKFC.HU

Vezetőedzőnket kérdeztük új igazolásainkról

Mint ahogy arról korábban hírt adtunk, három játékossal erősödött a Putnok FC kerete a téli átigazolási időszak alatt. Érkezőinkről természetesen Szala Ákos vezetőedző véleményét is megkérdeztük.

Bencével 2019 óta együtt dolgozom, a 2021-es őszt leszámítva. Egy olyan középpályást igazolunk a személyében, akinek jó a vére a focihoz és van benne pimaszság, vagányság. Biztos vagyok benne, hogy hamarosan meghatározó NBIII-as játékossá növi ki magát. Az eddigi edzőmérkőzések alapján erre sokat nem is kell várnunk. Örülök, hogy újra együtt dolgozhatunk és tudom tovább építeni őt.

Szükségünk volt G.Bíró Geri távozása miatt egy belső védőre. Misha személyében azt hiszem nagyon jó alanyt találtunk erre a posztra. Nagyon jó alapokkal rendelkezik. Ami pedig hiányossága, az mind tanulható, fejleszthető. Próbáljuk őt is építeni, fejleszteni, hogy szép jövő várjon rá.

Nem volt olyan típusú középpályás a keretünkben, mint Roma. Rengeteg futás, jó szerelő készség jellemzi a játékát. Nagyon fiatal ő is, azt hiszem, még jobbá fogjuk tudni tenni a játékát és erre ő teljesen alkalmas karakter.

Összességében mind a három játékos szerződtetése örömmel tölt el, mert abszolút beleillenek abba a koncepcióba, amit próbálunk felépíteni. Mindhárman mindent megtesznek azért, hogy magasabbra jussanak és már most is jó alapokkal rendelkeznek. Azt gondolom, lehet, hogy mienk lesz a legfiatalabb keret az NBIII-ban, de egyben a legharapósabb is. További igazolásainkat is e szerint a szisztéma szerint figyeljük. Fiatal, ambiciózus játékosokat figyelünk, akik képesek mindent megtenni azért, hogy előre jussanak az életben.”

Ahogy vezetőedzőnk is elmondta csapatunk kerete ezzel még nem végleges, további próbajátékosok vannak jelenleg is a csapat szakmai stábjának megfigyelése alatt, akikből akár napokon belül a Putnok FC igazolt labdarúgója is válhat. Ebben az esetben természetesen erről is elsőként értesítjük szurkolóinkat.

Leave a Reply