Hírek

“PUTNOKFC.HU A HÍREK OTTHONA”

VEZETÉSBŐL VERESÉG : PUTNOK-TÁLLYA 2-3

Túl van a második felkészülési mérkőzésén is a Putnok FC csapata, az NBII-es Nyíregyháza után a Keleti csoportos rivális Tállya együttesével folytattuk a tervezett programot. A találkozó helyszínéül a Sajóvölgye Focisuli putnoki műfüves pályája szolgált.

A mérkőzés egészére jellemző volt a nagy iram, aminek mellékhatásaként sokszor vált kicsit kapkodóvá, pontatlanná a játék. A hibák mellett ugyanakkor számos remek megmozdulást, jó helyzetfelismerést és megoldásokat láthattak a hideg ellenére szép számmal összegyűlő szurkolók. A Putnok játékában dominált a sebesség, a szélek gyors megjátszása, a rengeteg kényszerítő és a minél veszélyesebb beadások. 
Hiába szereztük meg kétszer is a vezetést Balogh Alex szemfüles góljával, majd Czető Márk fejesével, mindkétszer volt válasza a Tállyának, sőt a hajrában egy védelmi hibánkat kihasználva a győztes gólt is megszerezte a fekete mezes alakulat.

PUTNOK FC – TÁLLYA KSE 2-3 (2-1)

I. félidő:
Putnok FC: Málik M., Bodnár D., Nyisalovits D., Gál Sz., Czető M., Tóth Sz., Fehér B., Illés R., Kemény T., Katona B., Balogh A.
Tállya KSE: Tarr T., Ondó J., Horváth B., Nyitrai D., Bihari Gy., Irhás I., Lippai Á., Minczér T., Kovács F., Németh D., Bocsi P.

II. félidő:
Putnok FC II. félidő: Málik M., Takács T., Zimányi A., Gál Sz., Czető M., Zimányi Á., Gál B., Madarász J., Szabados B., Birta R., Balogh A.
Tállya KSE: Hegedűs I., Karacs A., Kovács Sz., Németh B., Horváth N., Mihálszki Cs., Vígh L., Nyitrai D., Bihari Gy., Irhás I., Minczér T.

Gólszerzők: Balogh A. (10′), Czető M. (18′) ill. Minczér T. (11′), Mihálszki Cs. (57′), Kovács Sz. (85′)

IMG_2938

Folytatás vasárnap a fővárosban, ahol a Vasas NBI-es együttesével mérkőzhetünk meg a Fáy utcai edzőpályán.

VASAS FC – PUTNOK FC
2018. február 11. vasárnap 14:00

Válasz írása