Hírek

PUTNOKFC.HU

Végjáték – a bajnok otthonában zárjuk a szezont

Ismét eltelt egy év, elérkezett a labdarúgó NBIII 2020/21-es szezonjának utolsó fordulója. A záró, 38. körben csapatunk a listavezető és bajnok Tiszakécskei LC alakulatához látogat.

Ezúttal is gratulálunk a Tiszakécske csapatának a Keleti csoport megnyeréséhez és sok sikert kívánunk nekik a másodosztályú bajnokságban.

Aktuális ellenfelünk igen csak meggyőző mutatóval nyerte az idei bajnoki kiírást, hiszen eddig 91 pontot gyűjtöttek (29-4-4), hazai pályán pedig még félelmetesebb ez a mutató, csak egy döntetlen és egy vereség csorbítja a makulátlan mérleget. Utolsó öt találkozójukon is bajnokhoz méltóan játszottak, mindössze egy döntetlen, az utóbbi 4 fordulóban viszont rendre győztesen hagyhatták el a pályát. Legutóbb a Sényőt verték idegenben 2-3-ra, ellenünk pedig az őszi találkozáskor 3 góllal sikerült nyerniük Putnokon.

Ami minket illet az utolsó hazai bajnokin egy nagyon fontos találkozón győztesen vonulhattunk az öltözőbe, a Cegléd ellen tartottuk itthon a 3 pontot. Ez  mi szempontunkból azt jelenti, hogy a mögöttünk a tabellán található Hatvan már 4 bajnoki egységre van tőlünk, így hátra nem, egy győzelem esetén csak előre léphetünk a tabellán. Nem könnyű feladat azonban a bajnoki éremátadóra és ünneplésre készülő Tisza partiak otthonában győzelmet aratni, de mindent meg kell tenni annak érdekében, hogy ez sikerülhessen és a további eredmények megfelelő alakulása esetén magunk mögé utasíthassuk a Tállyát. (ők Cegléden zárják a szezont)

A Tiszakécskei LC – Putnok FC mérkőzést Szilágyi Sándor sporttárs dirigálja, segítői Szilágyi Norbert és Kövér Tamás lesznek.

Hajrá Putnok!

Leave a Reply