Hírek

“PUTNOKFC.HU A HÍREK OTTHONA”

VASÁRNAP ÚJRA BENÉPESÜL A VÁRADY BÉLA SPORTKÖZPONT

Már csak egyet kell aludni minden putnoki, környékbeli futball rajongónak és újra megnyitja kapuit a Várady Béla Sportközpont. Mint ismeretes a létesítmény óriási fejlesztésen ment keresztül, az öltöző épületének teljes felújítása után megtörtént a gyepszőnyeg teljes cseréje, a hazai oldali lelátó fölé tető került, mindkét oldalon felépült a jegypénztárakat, a büfét és a vizesblokkokat magába foglaló épület. A hazai oldalon terasz a televíziós közvetítésekhez, valamint egy irányító szoba, ahonnan nem csak a hangosítás, hanem a vadonatúj eredményjelző is kezelhető. Azon kívül, hogy a pálya korszerű világítást kapott és a kispadokat is lesüllyesztették, méretében is változott a gyepszőnyeg. Hosszabb és szélesebb lett a pálya, mostantól 68 méter széles és 105 méter hosszú játéktér áll a játékosok rendelkezésére. A Várady Béla Sportközpont területén belül és környékén számos parkolóhely került kialakításra.

Vasárnap minden kilátogató saját szemével tapasztalhatja meg a hatalmas változást, a látványos módosulásokat és azt is érzékelheti, hogy a pálya családias, otthonos feelingje a beruházások után is megmaradt, de mindannyiunk örömére sokkal kulturáltabb körülményeket biztosít a labdarúgóknak és a labdarúgás szerelmeseinek számára. Bízunk benne, hogy a Putnok FC játékosai sok-sok szép eredményt fognak elérni a felújított sportközpontban, ahová az előzetes információk alapján holnap is nagyon sokan fognak kilátogatni.

Minden kedves Putnok drukkert, szimpatizánst, érdeklődőt sok szeretettel hívunk és várunk az eseményre, ahová a belépés díjtalan lesz!

stadion_avato2j

A mai napon a Putnok FC játékosai első ízben edzettek a felújított Várady Béla Sportközpontban és a képek tanulsága szerint igencsak jól érezték magukat az igazi otthonukban.

IMG_7667

IMG_7587

IMG_7595

IMG_7627

2 Responses

  1. Sivák István

    GRATULÁLOK AZ ÚJ SPORTKÖZPONTHOZ!
    kÍVÁNOK SOK JÓ MÉRKŐZÉST ÉS EREDMÉNYES SZEREPLÉST A PUTNOK FC CSAPAT TAGJAINAK!

Válasz írása