Hírek

“PUTNOKFC.HU A HÍREK OTTHONA”

VÁRADY BÉLA SPORTKÖZPONT – AZ UTOLSÓ SIMÍTÁSOK

Igaz, hogy a Várady Béla Sportközpont gyepszőnyegére már rég léphetett a Putnok FC csapata, de ennek nyomós oka volt, hiszen a stadion teljes felújításon esett át az elmúlt hónapokban, mely a hetekben fejeződött be. A 2017/18-as bajnoki szezon őszi mérkőzéseit ugyan még a múcsonyi “albérletben” játsszák a fiúk, azonban tavasszal már minden bizonnyal valóban hazai pályán drukkolhatunk a Putnok FC-nek.

20171012_182649

A rekonstrukció során mindvégig fontos szempont volt, hogy egy korszerű, a játékosok és a szurkolók valamint a szakmai stáb igényeit egyaránt kielégítő létesítmény kerüljön átadásra. Ennek érdekében készült el hazai oldali  fedett lelátó, mely 500 putnoki szurkoló számára biztosít kulturált környezetet, illetve a vendégekről sem megfeledkezve 300 férőhelyet magába foglaló széksorok lettek kialakítva, így közel  800 ember tekintheti meg a Putnok FC mérkőzéseit.

jjjj

DSCN2483

A Puskás Ferenc út felőli oldalon kivitelezésre került egy stúdiószoba, illetve VIP páholy is, ahonnan a televíziós kollégák munkáját megkönnyítve szinte tökéletes rálátás nyílik a játéktérre. A technika korszerűsítése szintén fő szempont volt, így teljesen új hangtechnika, illetve távvezérlésű eredményjelző is átadásra került.

DSCN2489

 

A játéktér is megújult, a teljes talajcserén túl, süllyesztett kispadokat alakítottak ki, valamint a sokak számára régóta hiánypótlónak mondható világítás is elkészült.

 

DSCN2430

DSCN2485

20171012_190002

Válasz írása