Hírek

PUTNOKFC.HU

Változások a Putnok FC keretében

Mint ahogy az már megszokott a téli felkészülési időszak idején, számos csapat háza táján fedezhetnek fel a szurkolók kisebb-nagyobb játékosmozgásokat. Nincs ez másként klubunknál sem, hiszen mindkét oldalon sorakoznak nevek, így a távozók és érkezők listája is tartalmaz néhány játékost. Szala Ákos vezetőedző korábban már elárulta honlapunknak, hogy túlzott változásokra nem kell számítani a télen, mindössze néhány játékos hagyta el a Putnok FC csapatát és a friss játékosok száma is ehhez hasonló.

Távozott csapatunktól Vajda Artúr, Kis Gergő, G. Bíró Gergő és Madarász János. Ezúton kívánunk további karrierjükhöz sok sikert.

Továbbra is a csapat tagja, de sérülése miatt a tavasszal Szala Ákos vezetőedző munkáját segíti Galambosi Máté.

Hivatalosan a mai napig három érkezőről tudunk beszámolni. Dlehány Bence a BTE Felsőzsolca együttesétől érkezett hozzánk. A fiatal középpályás 2002-es születésű, korábban a DVTK korosztályos csapatainak játékosa volt.

Petrecsko Roman (középpályás) és Chutora Mihály (belső védő) FC Sevliush VYNOGRAVID (Ukrajna) alakulatától igazoltak Putnokra. A két játékos fiatal kora ellenére korábbi csapata meghatározó játékosa volt.

Új igazolásainknak sikeres szezont kívánunk a Putnok FC színeiben.

Petrecko Roman(22), Dlehány Bence (17) és Chutora Mihály (11)

Petrecko Roman(22), Dlehány Bence (17) és Chutora Mihály (11)

 

Leave a Reply