Hírek

“PUTNOKFC.HU A HÍREK OTTHONA”

VÁLTOZÁSOK A PUTNOK FC KERETÉBEN

Az átigazolási időszak véghajrájához közeledve felpörögtek az események az NB-s csapatok, köztük a Putnok FC háza táján is. Nem csoda, hogy ilyen nagy a nyüzsgés a “játékospiacon”, hisz az MLSZ vonatkozó szabályzata értelmében az átigazolásokra csak 2018. február 14-én éjfélig kerülhet sor. A nyári átigazolási időszakhoz képest annyival nehezebb az ügyleteket véghezvinni, hogy ilyenkor nem elég a játékosnak megállapodnia új klubjával, de az átadó csapat hozzájárulása is szükséges.

Korábban beszámoltunk már arról, hogy a Putnok FC belső védője, Csicsvári Milán az NBIII-as Pénzügyőrnél folytatja pályafutását. Mai cikkünkben pedig újabb négy labdarúgó távozásáról számolhatunk be.

Akik a tegnapi edzőmeccs beszámolóját olvasták a putnokfc.hu-n bizonyára meglepetten olvasták, hogy Bocsi Patrik neve nem a Putnok, hanem a Tállya csapatánál szerepel. Nos ennek az a nagyon egyszerű oka, hogy a szélső védő a borsodi riválishoz igazolt. A mai napon vált hivatalossá az is, hogy Kovács Bence, a támadószekció képviselője a Felsőtárkány együttesét erősíti a tavaszi szezonban. Rajtuk kívül Icsó Zsolt a Putnok FC-t egy éven keresztül erősítő támadó és Tóth András csapatunk kapusa is távozik.

A Putnok FC drukkereinek ugyanakkor nem kell aggódnia, városunk futballcsapatának is lesznek (vannak) új szerzeményei, de az Ő hivatalos bemutatásukra még kicsit várni kell.

Bocsi Patrik

Bocsi Patrik 1,5 évig játszott a Putnok csapatában, alapvetően védő játékos, de remek cselezőkészsége, váratlan húzásai miatt a támadásoknál is bevethető volt és lesz új csapatában is!

Kovács Bence

Kovács Bence 2015. február 23-án igazolt Putnokra a Tiszaújváros csapatától, a támadó-szervező középpályás poszton bevethető játékos elsősorban remek szabadrúgásaival, tizenegyeseivel véste be magát a putnoki szurkolók emlékezetébe, de az önbizalomhiányban nem szenvedő játékos távollétében az öltöző is halkabb lesz…

Icsó Zsolt

Icsó Zsolt napra pontosan egy évvel ezelőtt, 2017.02.08-án igazolt városunk csapatához. A bal lábas támadó sebességével és szorgalmas munkájával vívta ki a szakma tiszteletét, legemlékezetesebb pillanata talán az volt a Putnok színeiben, amikor tavaly májusban nagyon fontos gólt szerzett Nyírbátorban.

Tóth András

Tóth András 1,5 évig volt a Putnok FC kapusa és amikor lehetőséget kapott, mindig élt azzal. A 2016/17-es Magyar Kupa sorozatban kivédte a Méhkerék támadóinak szemét, fantasztikus teljesítményt tett le az asztalra, de embersége, a futballhoz való hozzáállása, alázata is példaértékű lehet mindenki számára.
Sajnos egyelőre nem tudja folytatni pályafutását, de szurkolunk neki, hogy minél előbb újra a pályán legyen!!!

Mind a négy játékosnak további sikereket és sérülésmentes szezont kívánunk új csapataikban!

Válasz írása