Hírek

PUTNOKFC.HU

Újra edzésben

Elkezdődött a Putnok FC felkészülése az NBIII labdarúgó bajnokság 2021/22-es évadjára. Az előző szezon után jócskán történt változás csapatunknál, amely érintette a szakmai stábot és a játékosállományt egyaránt. A csapat új szakmai irányítása keretében, egy új vezetőedző került kinevezésre a gárda élére, akinek személye korán sem ismeretlen a helyi futballkedvelők körében. Szala Ákos, csapatunk új trénere a 2016/17-es bajnoki szezonban már játékosként magára ölthette a Putnok FC mezét, ettől a szezontól pedig vezetőedzőként bizonyíthat a Felsőzsolcáról érkező szakember. Nem az ő személye az egyetlen változás a csapat szakmai személyzetében, hiszen új ügyvezető, főszponzor, kapus és pályaedző Is erősíti a szakmai munkát.

Ami a keretet illeti az előző szezon után mindössze hat labdarúgó maradt Putnokon, ezt tehát azt jelenti, hogy van szép számmal érkező is városunk csapatához.

Az új vezetőedzővel, Szala Ákossal készült beszélgetésünket és a csapat keretében történt konkrét változásokat a holnapi napon (2021.07.06.) olvashatják itt a Putnok FC hivatalos oldalán.

Aki pedig esetleg kíváncsi az új játékosokra mérkőzés közben, megtekintheti a csapat első felkészülési találkozóját szerdán (2021.07.07.) 18:00-tól a Várady Béla Sportközpontban, ellenfelünk a friss feljutó Hidasnémeti alakulata lesz.

Az edzésen készült képgalériánk elérhető a csapat facebook oldalán.

Leave a Reply