Hírek

“PUTNOKFC.HU A HÍREK OTTHONA”

ÚJABB GYŐZELEM: PUTNOK FC – TÁLLYA KSE 3-1

Az előzetes programterv szerint haladva ismét egy NB3-as csapattal játszottunk edzőmérkőzést, ráadásul olyat, ami már-már hagyományosnak mondható. A szintén Keleti csoportos Tállya együttesével szinte minden felkészülési időszakban megmérkőzünk és ez most sem volt másként.

Uray Attila gárdája a Sajóvölgye Focisuli putnoki műfüves pályáján fogadtuk délelőtt 11 órától.

Csapatunkból Mahalek Marcell, Csicsvári Milán, Lovasi Dávid, Takács Tamás, Szilágyi Viktor és Magyar Máté hiányzott. Játszottak viszont olyanok, akikkel kapcsolatban nem dőlt el, hogy hol folytatják pályafutásukat.

Az első felvonás kiegyenlített játékot hozott, bár a labdabirtoklás tekintetében egyértelműen felénk billent a mérleg. A mezőnyfölényből és a játék irányításából nem tudtunk előnyt kovácsolni, sőt Katona Bence közeli lövésén kívül igazán nagy helyzetet nem tudtunk kialakítani. A Tállya szervezetten védekezett, de a kapunk előtt ők sem mentek sokra, mégis megszerezhették volna a vezetést, ha Egyed Balázs nem védi ki Turcsik Tamás büntetőjét.

A szünet után mindkét edző frissítette csapatát, pályára küldte a kispadon lévő fiatalokat, próbajátékosokat. Némi meglepetésre az első félidő gólképtelenségét öt perc elteltével feledtetni tudtuk. Előbb Csirszki Martin kiváló indításával robogott Szilágyi Szebasztián a vendég kapu felé és egy higgadt csel után megszerezte a vezetést a csapatunknak. Nem sokkal később Martin egy parádés labdát löbbölt a védők mögé, így Jurj Sergiu könnyedén bepasszolhatta azt a bal alsóba.
A félidő közepén egy, a tizenhatosunk vonalánál elpasszolt labdából Németh Dénes talált be, a végeredmény pedig Jurj Sergiu második góljával alakult ki. 

PUTNOK FC – TÁLLYA KSE 3-1 (0-0)

Putnok FC: Egyed B., Tóth Sz., Nyisalovits D., Czető M., Zimányi Á., Chifu D.C., Csirszki M., Vajda R., Bene A., Marius, Katona B.
Cserék: Elek I., Jobbik M., Illés R., Borbély R., Sergiu J., Pogonyi D., Lajkó Cs., Szilágyi Sz.
Vezetőedző: Koszta Péter

Tállya KSE: Tarr T., Bocsi P., Minczér T., Bihari Gy., Nyitrai D., Németh B., Turcsik T., Lippai Á., Horváth B., Szívós M., Kovács F.
Cserék: Németh D., Lakatos L., Paranai G., Potyka A., Berecz M., Zelinly D.
Vezetőedző: Uray Attila

Gólszerzők: Szilágyi Sz., Sergiu J. (2) ill. Németh D.

DSC_0093

A következő felkészülési mérkőzést a Megyei I. osztályú Hidasnémetivel vívjuk, 2019. február 13-án, szerdán. A pontos kezdési időpontot a meccs előtti napon tesszük közzé.

Válasz írása