Hírek

PUTNOKFC.HU

Továbbjutás a MOL Magyar Kupában

Csapatunk augusztus 7-én 16:30-tól az Eger SE vendégeként lépett pályára a MOL Magyar kupa első körében.

Putnok FC: Pápai K. – G.Bíró G., Takács P., Engel A., Kis G., Katona B., Buda P., Fülöp K., Vajda A., Dobrovolszki J., Hadházi S.

Eger SE: Ivicevic M. – Farkas K., Antal Zs., Pölöskei P., Fejes J., Nagy G., Debreceni D., Juhász G., Hegedűs D., Zimányi Á., Kacsó D.

Az elmaradt első bajnoki fordulónk után végre csapatunk is pályára léphetett tétmérkőzésen. A Putnok FC csapata a mérkőzés első pillanatától magabiztosan és kezdeményezően lépett pályára az Eger SE vendégeként és az első félidő közepén próbálkozásainkat siker is koronázta, ekkor büntetőből csapatkapitányunk Takács Péter talált a hazai kapuba. A vezetés birtokában sem állt le a putnoki csapat, továbbra is magabiztosan, a labdát sokat birtokolva játszottunk, de a félidőben az eredmény már nem változott.

A második játékrészben is ott folytatódott a mérkőzés ahol az elsőben abbamaradt, egy támadás végén az 55. percben pedig Katona Bence találatával megdupláztuk előnyünket. Két gólos vezetésünk után próbálkozott ugyan a hazai csapat, de védelmünk rendre a helyén volt, az Egrieknek csupán a 94. percben egy szépítő gólra futotta Csifó István révén.

Csapatunk győzelmének köszönhetően továbbjutott a MOL Magyar Kupa második körébe, melynek játéknapja augusztus 28.

Eger SE – Putnok FC: 1-2

gól: Csifó (94′) illetve Takács P. (24′, p), Katona B. (55′)

2021.08.07. 16:30

Leave a Reply