Hírek

“PUTNOKFC.HU A HÍREK OTTHONA”

TAVASZI SZEZONNYITÓ: FONTOS MÉRKŐZÉSSEL KEZDÜNK

A 22. FORDULÓVAL FOLYTATÓDIK A BAJNOKSÁG

Közel három hónap után folytatódik a harmadosztályú labdarúgó bajnokság 2020/21-es szezonja. A 20 csapatos NBIII-as csoportokban eddig 21 kört teljesítettek a csapatok, míg a tavaszra 17 forduló maradt. Csapatunk tavaszi nyitó mérkőzését a Salgótarjáni BTC együttesével játssza a Várady Béla Sportközpontban. A jelenlegi vírushelyzet miatt továbbra is zárt kapuk mögött kell lejátszani a találkozót lesz, de a nógrádifutball.hu élő videós közvetítéssel jelentkezik, amit mi is megosztunk, így interneten keresztül mindenki megtekintheti a mérkőzést.

154291814_1323296101372777_1797730769924211328_n


KÖZVETLEN RIVÁLISOK TALÁLKOZNAK

A bajnoki tabellára pillantva azt láthatjuk, hogy a vasárnapi ellenfelünk éppen annyi pontot gyűjtött mint mi, csupán jobb gólkülönbségünknek köszönhetjük, hogy a még biztos bennmaradást érő 14. helyen állunk. A Salgótarján a 15. helyről várja a folytatást.

Ami a két csapat felkészülését illeti, mindkét együttes kellő időt fordított az alapozásra és a formába lendülésre. Az SBTC az utolsó edzőmérkőzését 5-2-re elveszítette az Érd ellenében, míg mi 10-1-re legyőztük az NBIII Nyugati csoportjában szereplő THSE Szabadkikötő gárdáját. Természetesen ezekből az eredményekből nem szabad messzemenő következtetéseket levonni, a 3 pont sorsa a két csapat közötti vasárnapi mérkőzésen dől el. A bajnoki pontok bezsebelése mindkét fél számára nagyon fontos volna, meglátjuk, hogy ez kinek sikerül.

DSC_0130Ősszel 2-0-ás vereséget szenvedtünk a Salgótarjántól

JÁTÉKVEZETÉS

Játékvezető

A mérkőzést Valu Tibor vezeti, segítői Benkő Róbert és Hovanecz Máté lesznek.

22. FORDULÓ: 10 MÉRKŐZÉST RENDEZNEK KELETEN

A tavaszi nyitó fordulóban 10 mérkőzésre kerül sor, egységesen 14 órai kezdettel. A listavezető Tiszakécske Füzesgyarmatra látogat, míg a 2. Jászberény a Kisvárda II. gárdáját fogadja. Izgalmasnak ígérkezik a Magyar Kupában vitézkedő Tállya és a Tiszafüred összecsapása, de ugyanez mondható el a BVSC és az Eger találkozójáról.

22. forduló

Az őszi odavágók eredményei:

3. forduló eredmények

Válasz írása