Hírek

PUTNOKFC.HU

Szurkolói információk a Putnok FC – Kazincbarcika mérkőzésre

Tájékoztatjuk a Tisztelt Szurkolókat, hogy az október 03–án a Várady Béla Sportközpontban 15:00-tól megrendezésre kerülő Putnok FC – Kolorcity Kazincbarcika SC bajnoki labdarúgó mérkőzésre a hatályos szabályok alapján a belépéshez továbbra is szükség van a védettségi igazolványra, valamint az azt hitelesítő személyi azonosító okmányra. Ezen iratok meglétét a biztonsági személyzet ellenőrzi, hiányuk esetén a találkozó nem látogatható.

Megkérnénk a Tisztelt Kazincbarcika szurkolókat, hogy a stadionban a számukra fenntartott vendég oldalon foglalják el helyüket. A KBSC szurkolók a 26-os főútról lekanyarodva a Rákóczi úton, a Thököly úton keresztül, a Thomori utca felőli bejáratnál juthatnak a stadionba.

varady bela1

A mérkőzésre kilátogató valamennyi szurkoló a Várady Béla Sportközpontba való belépéssel automatikusan elfogadja a stadion rendszabályzatát, vállalja, hogy megfelel a belépés minden szabályba foglalt feltételének.

Az összecsapásra jegyvásárlási lehetőség helyben a pénztárban elérhető, a jegykiadás egy órával a találkozó kezdete előtt kezdődik.

Felnőtt jegyár: 600 Ft

Diák/Nyugdíjas jegyár: 500 Ft

Sportszerű szurkolást, jó mérkőzést!

Leave a Reply