Hírek

“PUTNOKFC.HU A HÍREK OTTHONA”

SZERDA ESTI VENDÉG – KEMÉNY TAMÁS

Kemény Tamás hosszas huzavona után igazolt a Putnok csapatához, a nyári átigazolási időszak utolsó pillanataiban sem volt még biztos, hogy a korábban Mezőkövesden és Salgótarjánban játszó, sőt a 2016/17-es bajnokságban az NB2-es Kozármisleny csapatát erősítő futballista bemutatkozhat együttesünkben.

A leigazolása nem volt egyszerű történet, de a beilleszkedése már annál könnyebben ment, amit mi sem bizonyít jobban, hogy a 25 éves támadó már három góllal vette ki a részét a Putnok FC sikereiből. Először a Tatai AC elleni kupameccsen volt eredményes, majd győztes gólt szerzett a DVTK II. ellen és most legutóbb a Tállya kapuját is sikerült bevennie egy remek fejesből. Persze az elején volt pár találkozó, amelyeken még nem tudott eredményes lenni, ami kisebb frusztráltságot okozott nála és egy-két drukkernél is :), de mostanra úgy tűnik beindult a gépezet. Koszta Péter eddig zömében bal oldali támadóként szerepeltette csapatában, így nagyon fontos, hogy összhangban legyen a középpályán és a támadósorban tevékenykedő társaival.

Szeretnénk ha kicsit jobban megismernék őt a szurkolóink, ezért meghívtuk a virtuális stúdiónkba és beszélgettünk vele.

Kemény Tamás

Honnan érkeztél, milyen poszton játszottál előző klubodban illetve mely posztokon futballoztál eddigi pályafutásod során?

KEMÉNY TAMÁS: Az előző szezont az NB2-es Kozármislenyben töltöttem, ahonnan Kazincbarcikára igazoltam majd onnan kerültem Putnokra. A támadó szekcióban több poszton is játszottam, centerként és szélsőként is szívesen játszom.

Egy brazil szappanoperát lehetne írni a történetből, ahogy Putnokra kerültél, de végül csak sikerült. Te magasabb osztályban szerettél volna játszani, de egyelőre itt a harmadosztályban játszhatsz. Csalódás ez számodra?

KEMÉNY TAMÁS: Igen, hosszas huzavona után kerültem Putnokra, de nem foglalkozom a múlttal, csak előre szeretek tekinteni. Nem éltem meg csalódásként mert a vezetőség és Koszta Péter vezetőedző részéről éreztem a maximális bizalmat, illetve a klub jövőbeli terveit is vonzónak találtam. Utólag örülök, hogy így alakult mert profi körülmények között dolgozhatok profi emberekkel!

Kemény Tamás

Azon kevés játékos közé tartozol, aki amikor idekerült nem sok mindenkit ismert a csapatból vagy tévedek? Mennyire jelentett ez hátrányt a számodra? Könnyen be tudtál illeszkedni?

KEMÉNY TAMÁS: Van pár játékos akikkel a tavalyi szezonban még ellenfélként találkoztam, velük abszolút jó kapcsolatban vagyok, illetve mivel borsodi srác vagyok azt gondolom nem okozhat problémát a beilleszkedés egy borsodi csapatba! Hisz a céljainkat csak közösen tudjuk elérni, ami nem más mint az NB2-es tagság!

Hosszú időt kellett várni, hogy pályára lépj a csapatban. Belülről nézve hogy érzed magad a csapatban, mennyire vagy elégedett a saját teljesítményeddel?

KEMÉNY TAMÁS: Nyilván idő kellett hozzá mire összeszoktam a társakkal, de az elmúlt három mérkőzés bizonyítja, hogy egyre ütősebb csapat kezd kialakulni Putnokon. Gondoljunk csak vissza két héttel ezelőtti győzelmünkre, ahol igazi csapatmunkával az NB1-es játékosokkal teletűzdelt DVTK második csapatat sikerült legyőznünk. Ezúton is gratulálok mindenkinek!

Mit gondolsz a csapat eddigi teljesítményéről, eredményeiről?

KEMÉNY TAMÁS: Az elején jól kezdtünk, majd egy kisebb gödörbe kerültünk, amiből azt gondolom a mindennapi kemény edzéseknek köszönhetően sikerült kimásznunk! Remélem ezt a szériát a hétvégén is folytatni tudjuk!

Kemény TamásJ

Válasz írása